ГоловнаНовиниЗа гідну працю - гідна нагорода!

За гідну працю – гідна нагорода!

17 лютого в київському Палаці спорту пройшла 12-а церемонія «Підсумки спортивного року», організована і проведена Асоціацією спортивних журналістів України (АСЖУ). На ній кращі з кращих, на думку членів АСЖУ, за гідну працю були відзначені достойними нагородами!

Досить просторий і дуже затишний прес-центр київського Палацу спорту, який вміщує близько 120 осіб, цього разу виявився явно замалий для проведення такого заходу. І більше двох десятків колег були змушені спостерігати за святковою церемонією вручення номінацій з коридору і стоячи. Це однак ні крапельки не відбилося на сердечній та теплій атмосфері, яка встановилася на 4 години у прес-центрі кращої спортивної арени країни.

До речі, вона вдруге за останні три роки приймала у себе весь цвіт спортивної журналістики України, а також друзів АСЖУ – спортсменів, тренерів, спортивних працівників різного рангу – Державної служби молоді та спорту, Національного олімпійського комітету, керівників ряду федерацій, ветеранів фізичної культури, спорту і олімпійського руху. Всім, хто прийшов в цей лютневий вечір до нас, було цікаво, затишно, комфортно!

І завдали доброзичливий настрій, щирість і душевність традиційної 12-й зустрічі членів АСЖУ і друзів Асоціації самі спортивні журналісти, які приїхали зі всієї країни. Швидко і органічно вписалися в наше свято перший заступник голови Державної служби молоді та спорту України Сергій Глущенко, генеральний секретар Національного олімпійського комітету Володимир Геращенко, голова Комісії з ЗМІ НОК України, президент Федерації кульової стрільби України Олег Волков. А вже в 2-му таймі приєднався до нас після відповідальної зустрічі в Кабміні і президент Національного олімпійського комітету України, олімпійський чемпіон Сергій Бубка.

Всі вони не тільки виступили з теплими привітаннями на адресу номінантів, а й поставили перед спортивними журналістами цілий ряд серйозних і невідкладних проблем та завдань, що вимагають від представників ЗМІ оперативного реагування. Керівники галузі чекають від нас підтримки у вирішенні проблем, що гальмують розвиток спортивного та олімпійського руху в країні. І наш борг бути їм у цій справі опорою. А рік 2012 і справді очікується вельми непростим, хоча і дуже цікавим, насиченим як внутрішніми, так і міжнародними змаганнями. Наприклад, чого варті лише фінальний турнір чемпіонату Європи з футболу в Україні та Польщі (в червні – липні) і літні Олімпійські ігри в Лондоні!

Всім нам належить дуже серйозна і відповідальна робота. І це чудово. Буде про що спортивним журналістам говорити і писати на протязі всього сезону і при підведенні його підсумків.
Нинішня зустріч спортивних журналістів країни і друзів АСЖУ, на думку її учасників, вдалася у всіх відносинах. І в цьому я абсолютно згоден з колегами. Втім, за основною її частиною (врученням номінацій) усі охочі вперше могли «в живу» спостерігати по інтернету по всій країні. І за цю трансляцію Правління АСЖУ дякує своїх друзів – партнерів з компаній VCS Ukraine і AB CDN.

Ми також щиро вдячні за підтримку в організації та проведенні даного заходу Державній службі молоді та спорту України (голова Р. Сафіуллін), Національному олімпійському комітету України (президент Сергій Бубка), колективу київського Палацу спорту (генеральний директор Тарас Шкоденко), групі компаній «Porzelack Ltd» (керівник Віктор Золотько), фірмі «Десата-спорт» (директор Олександр Школьник), Українській федерації карате (президент Сергій Левчук). І звичайно ж усім друзям АСЖУ, які підставили нам своє міцне спортивне плече. Спасибі, друзі. До нових зустрічей!

Михайло Волобуєв,
президент АСЖУ, член НОК України

Фоторепортаж про 12-й зустрічі спортивних журналістів країни представляє вашій увазі член АСЖУ і AIPS Андрій Клименко
 

Популярні новини