ГоловнаНовиниХІІІ Сесія Олімпійської академії України

ХІІІ Сесія Олімпійської академії України

Президент АСЖУ, член НОК України Михайло Волобуєв знову обраний до складу Виконкому Олімпійської академії України. Вітаємо!

31 січня в Києві пройшла ХІІІ звітно-виборна Сесія Олімпійської академії України. Вона також присвячувалась 20-річчю свого заснування. Зі святом делегатів поважного зібрання, всіх членів Академії та її чудовий творчий колектив тепло і сердечно привітали міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник, голова Державної служби молоді та спорту України Равіль Сафіуллін, президент Національного олімпійського комітету України, член Виконкому Міжнародного олімпійського комітету Сергій Бубка.

З цікавою і ґрунтовною доповіддю за звітний період на Сесії виступила її беззмінний президент відома українська вчена, професор, доктор наук Марія Булатова.

Після обговорення доповіді та численних виступів роботу Олімпійської академії України делегати Сесії визнали відмінною. Потім відбулися вибори до Виконкому Академії та її президента.

За рішенням учасників зібрання попередній склад Виконкому знову отримав повний кредит довіри з боку членів Академії і був повністю переобраний на новий чотирирічний термін.

Очолювати Олімпійську академію України знову буде чудовий керівник і надзвичайно талановита жінка, професор Марія Михайлівна Булатова.
 

Володимир Лебедко,

спецкор сайту “АСЖУ”
фото Андрія Клименка
 

Популярні новини