ГоловнаНовиниТомас Тухель провів перше тренування "Баварії"

Томас Тухель провів перше тренування “Баварії”

Томас Тухель, новий тренер мюнхенського футбольного клубу «Баварія», провів сьогодні своє перше тренування зі своїми новими підопічними. «Диктатор», як часто називають тренера футболісти й уболівальники, був сьогодні у доброму гуморі й відразу почав у своєму звичному стилі роздавати на полі вказівки гравцям.

Фото Олександра Бутенка, АСЖУ

За першим відкритим тренуванням спостерігали з десяток мюнхенських ФМ радіостанцій, а також провідні спортивні телеканали Німеччини та суспільно-правові мовники. Серед акредитованих ЗМІ й член АСЖУ та AIPS Олександр Бутенко, який підготував ексклюзивний фоторепортаж.  

Фото Олександра Бутенка, АСЖУ

Перше тренування мало відбутись ще учора, але раптово призначений тренер на вихідні літав до Лондона, де він ще донедавна тренував місцевий «Челсі», аби зібрати й забрати із собою важливі папери.

Фото Олександра Бутенка, АСЖУ

Із зіркового складу мюнхенської «Баварії» на полі першу чверть години для преси тренувались Томас Мюллер, Ерік-Максим Шупо-Мотінг та Лерой Сане.

Фото Олександра Бутенка, АСЖУ

Вже у цю суботу Томаса Тухеля чекає перше серйозне випробування – «Битва гігантів» – поєдинок із колишнім «своїм» клубом Бундесліги «Боруссія» з Дортмунда.

Фото Олександра Бутенка, АСЖУ

Популярні новини