ГоловнаНовиниУсик присвятив перемогу ЗСУ

Усик присвятив перемогу ЗСУ

Українець Олександр Усик (21-0-0, 13 KO) упевнено захистив чемпіонські пояси  WBO, IBF, WBA Super та IBO у важкій вазі в поєдинку з британцем Данієлем Дюбуа (19-2-0, 18 КО).

Українець нокаутував Дюбуа в 9-му раунді і помстився за підлий удар нижче поясу!

У перших раундах Усик провів розвідку боєм, виконав багато роботи джебом. Британець спробував викидати свої удари, але це не дуже виходило. Коли Дюбуа намагався працювати першим номером, Усик завдяки чудовій роботі ніг зводив усі спроби суперника нанівець. Далі Усик діяв активніше, а Дюбуа намагавься стримати українця.

Ключовий епізод стався у 5-му раунді. Дюбуа віверто пробив нижче поясу, й Усик довго приходив до тями.

Такої поведінки Олександр супернику не пробачив. Українець почав діяти значно агресивніше, дедалі більше його ударів влучали в обличчя суперника, завдаючи тому очевидної шкоди.

У 7-му раунді Усик провів серйозні атаки та не відпускав суперника від канатів. Публіка раділа та підтримувала Олександра. Українець чудово провів цей відрізок. Дюбуа важко дихав та віддав весь простір супернику.

Перший нокдаун стався у 8-му раунді, коли Дюбуа став на коліно, а рефері відрахував. А у 9-му раунді британець знову пропустив удар й вдруге поспіль опустився на коліно: рефері знову відкрив рахунок й цього разу припинив бій – перемога Усика технічним ударом.

Після бою Олександр взяв мікрофон та присвятив свою перемогу Україні та Збройним Силам України!

Популярні новини