ГоловнаНовиниУкраїнські федерації: спільний фронт проти агресорів

Українські федерації: спільний фронт проти агресорів

До уваги представників ЗМІ!

Національні федерації з олімпійських видів спорту об’єднуютьcя для недопущення російських і білоруських спортсменів до міжнародних змагань та Олімпійських ігор-2024!

Завтра, 9 березня, керівники українських федерацій з олімпійських видів спорту підпишуть спільне Звернення до Міжнародного олімпійського комітету з вимогою залишити чинною рекомендацію Виконкому Міжнародного олімпійського комітету від 28.02.2022 щодо недопуску спортсменів росії та білорусі до міжнародних змагань до завершення збройної агресії в Україні.

Окрім того, президент Національного олімпійського комітету України, Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт повідомить про прийняті рішення щодо уникнення випадків участі українських спортсменів у змаганнях, до яких допускаються представники країн-агресорок.

Запрошуємо представників засобів масової інформації долучитися до заходу за участі:

  • президента Національного олімпійського комітету України, Міністра молоді та спорту України Вадима Гутцайта,
  • керівництва НОК України,
  • президентів та представників національних федерацій з олімпійських видів спорту.

Захід відбудеться: 9 березня 2023 року о 14:30 у приміщенні Національного олімпійського комітету України за адресою: м. Київ, вул. Хорива, 39-41.

Формат заходу: офлайн. Журналісти зможуть поспілкуватися з учасниками заходу.

Акредитація представників ЗМІ проводиться 08.03.2023 року до 17.00 год за телефонами: (096) 012 02 83 та (095) 155 08 94 або електронною адресою: [email protected].

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Популярні новини