ГоловнаНовиниКонкурс «Світ аматорського футболу-2011»

Конкурс «Світ аматорського футболу-2011»

Шановні колеги!

На фінішну пряму вийшов І-й Всеукраїнський конкурс «Світ аматорського футболу-2011», який Асоціація аматорського футболу України проводить разом з Національною спілкою журналістів України та Асоціацією спортивних журналістів України. Конкурс присвячений пам’яті першого головного редактора газети «Український футбол» Володимира Боденчука.

Організатори конкурсу переконані, що засоби масової інформації (газети, журнали, радіо, телебачення, Інтернет-видання) вашого краю всебічно і багатогранно висвітлювали районні, міські, обласні та всеукраїнські дитячі змагання «Шкіряний м’яч – Кубок Кока-Кола», «Кубок націй Данон», а також інформували своїх читачів, слухачів і глядачів про різноманітні місцеві футбольні аматорські змагання (першості районів і міст, чемпіонати областей, інші футбольні турніри, присвячені пам’яті знаменитих земляків), розповідали про кумирів місцевих симпатиків футболу – гравців, тренерів та меценатів.

Наш конкурс тривав з 1 січня до 15 листопада 2011 року. Журналістські роботи приймаються до 1 грудня 2011 року за адресою: 01133, м. Київ, провулок Лабораторний, 7-а, к.306 (з позначкою «ААФУ – «Шкіряний м’яч -2011»).

Конкурс відбувається у десяти номінаціях:

  1. Найкраща газета (відділ спорту) року.
  2. Найкращий журнал (відділ спорту) року.
  3. Найкраща спортивна радіопрограма (відділ або редакція) року.
  4. Найкраща спортивна телепрограма (відділ або редакція) року.
  5. Найкраще електронне Інтернет-видання (відділ спорту) року.
  6. Найкращі спортивні журналісти (газет і журналів) року.
  7. Найкращі спортивні радіожурналісти року.
  8. Найкращі спортивні тележурналісти року.
  9. Найкращі спортивні фотожурналісти року.
  10. Найкращий інформаційний партнер року.

У кожній номінації визначають переможця та двох призерів, які нагороджуються дипломами, грамотами і цінними подарунками. Урочиста церемонія вшанування лауреатів конкурсу відбудеться напередодні новорічно-різдвяних свят. Лауреати побувають у Києві за рахунок Асоціації аматорського футболу України.

Оргкомітет конкурсу «Світ аматорського футболу–2011» та Асоціація спортивних журналістів України просять місцевих спортивних журналістів долучитися до цього неординарного загальнонаціонального заходу.

Детальніше про умови конкурсу «Світ аматорського футболу–2011» можна ознайомитися в журналі «Журналіст України» (2011. – № 2. – С. 21) або на сайті ААФУ – aafu.org.ua.

Контактні телефони: 044-521-05-56044-521-05-56 (Олександр Каденко, перший віце-президент ААФУ), 098-838-51-57098-838-51-57 (Моторний Микола, член виконкому ААФУ).

Олександр Хілюков,
спеціальний кореспондент сайту АСЖУ

 

Популярні новини