ГоловнаНовиниРазом до здоров'я і до вершин у спорті

Разом до здоров’я і до вершин у спорті

Сьогодні, коли всілякі видання (і далеко не тільки спортивні) закриваються, так і не заявивши про себе, чимось здивувати читача бачиться мені справою абсолютно безперспективною. Однак і в цей дуже непростий час на ринку ЗМІ ні-ні та спалахують нові яскраві зірочки.

Саме такою новою яскравою зірочкою, на мій погляд, і є журнал «SWIM» шість номерів якого вийшло в 2011 році. Прекрасна поліграфія, відмінний папір, цікаві та різноманітні матеріали і фотоінформації, що розповідають про водні види спорту в Україні та за кордоном, дозволили новачкові швидко зайняти довго порожню нішу і стати по-справжньому рідним, «своїм» журналом для багатьох і багатьох спортсменів, їх тренерів , спеціалістів і всіх, хто любить і живе водними видами спорту – плаванням, стрибками у воду, водним поло, синхронним плаванням і плаванням у ластах.

Вдумливий читач завжди знайде в «SWIM» цікаву і корисну для себе інформацію. У кожному номері широко представлені теми великого спорту, фізичної культури, науки, ветеранського спорту і що дуже важливо, є постійна «школа плавання» для всіх бажаючих подружитися з дивовижним видом спорту.

Словом «SWIM», незважаючи на свій юний вік, дуже добре себе почуває серед спортивних видань України. І в мене немає сумніву, що його невеликий дружний редакційний колектив докладе максимум зусиль для подальшого вдосконалення журналу. І допомогти йому в цьому просто зобов’язані всі Федерації з водних видів спорту, починаючи від міських і закінчуючи республіканськими об’єднаннями.

У «SWIM» прекрасне майбутнє. І з часом він обов’язково увійде до когорти найуспішніших і значних спортивних видань України. Від усього серця бажаю цього ентузіастам, які ризикнули взятися за благородне, але дуже і дуже непросту справу…

Київська Асоціації спортивних журналістів (КАСЖ), яка є регіональною організацією АСЖУ, висунула журнал «SWIM» (засновник Віктор Золотько, гендиректор Айя Кляшева, головний редактор Валерій Бакай) на здобуття лауреата в конкурсі «Підсумки спортивного 2011 року» в номінації «Кращий проект року». Думаю, журі конкурсу та Правління АСЖУ цю ідею підтримають.

Дерзай «SWIM». Твори історію водних видів спорту в Україні. Давайте друзі разом йти до здоров’я і до вершин у спорті!

Михайло Волобуєв,
президент Асоціації спортивних журналістів України (АСЖУ),
член Міжнародної Асоціації спортивної преси (AIPS),
член Національного Олімпійського комітету України

Популярні новини