ГоловнаНовиниДесятка найкращих атлетів року: зворотній відлік

Десятка найкращих атлетів року: зворотній відлік

Асоціація спортивних журналістів України традиційно визначила ТОП-10 українських атлетів за підсумками їхніх виступів у поточному році.

2020-ий – рік, що не має аналогій

2020 – ці дві двадцятки стали  безпрецедентними  та складними для усіх мешканців планети Земля, спортсмени не виняток. За інших обставин мас-медіа обирали б тих атлетів, які найкраще виявили себе на Літній Олімпіаді та Євро-2020. Однак зараз довелося визначатися  з-поміж тих, хто таки взяв участь у представницьких міжнародних стартах. На жаль, не всі спортивні федерації знайшли можливість організувати змагання, а ті, що таки зуміли, більшою мірою скорочували формат. Хтось каже, що за таких обставин не зовсім справедливо визначати найкращих, однак АСЖУ дотримується думки, що так само, як спорт не припинив існування за пандемії, мають жити й спортивні номінації. Віримо, що вже наступного року перенесені світові форуми відбудуться і всі атлети матимуть можливість проявити свої здібності.

Хто визначав ТОП-10

А у завершення цього року називаємо Десять найкращих атлетів України, які, незважаючи на складні часи,  дарували нам радісні емоції,  а Україні – славу. Одразу зауважимо, що попри  пандемію, у списку претендентів було більше осіб, ніж змогла вмістити у себе десятка, а тому довелося, зізнаємося, із болем у серці, залишити деяких класних спортсменів за межами ТОП-10. Усім атлетам без винятку ми бажаємо успішного 2021-го, але місць у «Десятці»  не більш як 10, а тому голосування Експертної Ради АСЖУ, до якого входять 12 авторитетних українських спортивних журналістів – членів правління організації, визначило когорту саме тих, хто у цьому році  сформував ТОП-10.

Оголошуємо у зворотньому порядку

Для підсилення інтересу ми вирішили трохи потягнути інтригу, оголошуючи імена лауреатів у зворотньому порядку. Щодня на сайті АСЖУ з’являтимуться по два атлети, починаючи з 10-го та 9-го місця і так до четвірки найкращих, яких буде оголошено по одному.

Відтак розпочинаємо сьогодні і продовжуємо щодня! Чекайте імен атлетів ТОП-10 України на сайті АСЖУ та у соцмережах!

Інтрига наростає! Стежте за нашими лауреатами щодня!

Популярні новини