ГоловнаНовиниЗ Днем журналіста!

З Днем журналіста!

Дорогі Колеги й Колежанки!

Вітаючи із Днем журналіста, який, зазвичай, проводимо на роботі, хочеться побажати всім нам сили духу, витримки й твердості у засадничих принципах нашої професії. Живемо у складні часи, коли залишатися журналістом і журналісткою означає витримувати щоденний «челендж» в умовах недостатнього розуміння нинішнім суспільством важливості інституту мас-медіа для розвитку цього самого суспільства.

Однак журналістська пристрасть до отримання достовірної інформації, критичне мислення і загострене відчуття справедливості завжди залишаються рушієм, який допомагає долати будь-які перешкоди.

Віри у себе і у свою творчу силу, Друзі, здоров’я Вам і Вашим сім’ям, невичерпної енергії та натхнення, моральної та матеріальної сатисфакції за ті, часто титанічні, зусилля, які ви докладаєте, аби тримати суспільство поінформованим та обізнаним.

Наша місія на цій планеті – нести людям правду, яка не дає омані зіштовхнути людську свідомість на хибний шлях мислення. Тож тримаймо цей смолоскип просвітлення міцно та й водночас тримаймося самі!

Олександр Гливинський, президент АСЖУ

Популярні новини