ГоловнаНовиниЗаключний тур УПЛ цього року: превью

Заключний тур УПЛ цього року: превью

Сьогодні поєдинком “Полісся” та “Дніпра-1” розпочинається 17-ий тур Української Прем’єр-Ліги, який стане заключним цього року.  

Гра відбудеться на стадіоні “Центральний” у Житомирі. 

Початок 15:00.

Результат зустрічі другої та третьої команд Ліги – непередбачуваний. Клуби вже двічі зустрічалися у поточному сезоні: перемога “Дніпра-1” у чемпіонаті та реванш “Полісся” у Кубку України.

“Полісся” цього сезону вражає відмінною грою та позицією у групі лідерів. Житомиряни випереджають “Дніпро-1” лише на два очки і готові продовжувати свій успішний похід у чемпіонаті. Команда зіткнулася з кадровими втратами, але упродовж сезону проявилися й лідери, такі як Тейлор, які ведуть “Полісся” до перемоги.

“Дніпро-1” під керівництвом Юрія Максимова здивував усіх своїм стрімким підйомом у турнірній таблиці. Зараз вони борються за високі позиції й гра обіцяє бути захоплюючою. Втрата Богдана Лєднєва – відчутна, однак, з іншого боку, нападник Олександр Філліппов демонструє чудову форму та готовий забивати у кожному матчі.

Орієнтовні склади

«Полісся»: Бойко – Тейлор, Гітченко, Чоботенко, Смоляков – Крушинський, Огіря – Козак, Грицук, Макуана – Аріельсон.

💥Дніпро-1»: Волинець – Адамюк, Сваток, Сарапій, Мірошніченко – Бабенко, Рубчинський – Гуцуляк, Піхальонок, Пасіч – Філіппов.

Продовжиться 17-й тур чемпіонату України протистоянням між “Шахтарем” та “Вересом”.

Гра відбудеться у Львові на стадіоні «Арена-Львів»

Початок о 17:00

“Шахтар” у минулому турі УПЛ здобув першу перемогу за три матчі. А рівненський колектив героїчно на 90+7 вирвав нічию у поєдинку з житомирським “Поліссям”.

Гірники, у гонитві за лідерами у різних турнірах, здобули перемоги над “Антверпеном” у Лізі чемпіонів та “Металістом 1925” в Українській Прем’єр-Лізі. Завдяки цим результатам “Шахтар” має Євровесну та збільшив свої шанси на лідерство у національному змаганні.

“Верес”, зі свого боку, має прогрес у результатах, завершивши матчі з “Металістом 1925” та “Поліссям” без поразок. Якщо команді вдасться підсилити цей успіх перемогою над “Шахтарем”, рівняни можуть піти на зимову перерву у дуже гарному настрої.

Орієнтовні склади:

«Шахтар»: Різник, Гочолеішвілі, Бондар, Матвієнко, Азаров, Бондаренко, Назарина, Невертон, Судаков, Зубков, Сікан

«Верес»: Паст, Шевченко, Жуліо Сезар, Кучеренко, Курко, Кучеров, Марусич, В.Шарай, Блізніченко, Дахновський, Гайдучик

У таборах обох команд дискваліфікацію на цей матч відбувають ключові виконавці: у “Шахтара” – капітан команди  Тарас Степаненко, а у “Вереса”–  захисник Василь Гакман та гравець середнього поля Яго.

Розклад 17-го туру Чемпіонату України:

08.12.2023 Полісся – Дніпро-1

08.12.2023 Шахтар – Верес

09.12.2023 ЛНЗ – Мінай

09.12.2023 Кривбас – Зоря

10.12.2023 Ворскла – Рух

10.12.2023 Чорноморець – Колос

11.12.2023 Металіст 1925 – Олександрія

11.12.2023 Динамо – Оболонь

Анастасія Чаплинська, студентка Київського національного університету ім. Тараса Шевченка

Популярні новини