ГоловнаНовиниПереможця визначила лише серія пенальті

Переможця визначила лише серія пенальті

 
Сьогодні ввечері на чудовому майданчику тренувального комплексу імені Віктора Баннікова відбувся цікавий футбольний поєдинок між збірними Федерації футболу України та спортивними журналістами, присвячений нашому професійному святу, Міжнародному Дню спортивних журналістів. Основний час його закінчився з рахунком 1:1. Голами відзначилися: у ФФУ Андрій Лікаренко (у першому таймі), у нас – Роман Мальчевський наприкінці зустрічі. В серії післяматчевих пенальті більш успішнішою виявилася збірна Федерації футболу України на чолі з її капітаном Андрієм Павелком – 5:4. Вона і стала володарем красеня Кубку! 
 
Нагадаємо, що рік тому, коли цей почесний приз був розіграний вперше, упевнену перемогу здобули спортивні журналісти – 6:2. Цього разу вони виглядали не так переконливо. З перемогою вас, друзі з ФФУ. Сьогодні ви, по праву, були кращими. 
 
Ось у яких складах виступали непоступливі суперники. Збірна ФФУ: народний депутат України, президент ФУУ Андрій Павелко, перші віце-президенти Вадим Костюченко та Олег Протасов, віце-президент Андрій Мацола, президент ДЮФЛУ Віталій Борт, голова Київської обласної федерації футболу Ярослав Москаленко, Сергій Попов, Олександр Кісткін, Віталій Рева, Володимир Єзерський, Василь Кардаш, Андрій Лікаренко, Мар’ян Яськів, Андрій Вандзілюк, Олексій Кошеваров, Микола Оскома.
 
Збірна ЗМІ: президент Асоціації спортивних журналістів України, шеф-редактор сайта АСЖУ Михайло Волобуєв, легенда вітчизняної журналістики Валентин Щербачов, Ігор Циганик («Профутбол»), Віктор Вацко, В’ячеслав Шевчук, Андрій Столярчук, Максим Гілєнко (усі — канал «Футбол»), Сергій Ситник, Роман Мальчевський (обидва — Footboom), Віктор Доломанський («2+2»), Дмитро Дубас, Олег Турський, Євген Полозенко (усі — Медіа-холдинг спортивних емоцій), Андрій Бутко («1+1»), Олександр Гапоненко (фрілансер), Антон Світличний (сайт Fakty ICTV), Дмитро Стасюк (Х-Sport.ua), Роман Лопатін (ІА «Центр новин»), Віталій Стаценко (ProsportUA), Дмитро Дєнков, Андрій Швайка (обидва — «Українська правда»), Богдан Машай («ZIK»), Ярослав Твардовський («Главком»).
 
Сама гра, як і всі зустрічі, що передували їй, або сталися після неї, пройшли в теплій та дружній обстановці. Це було справжнє свято двох шанованих громадських організацій, які щиро і наполегливо працюють на благо українського футболу.
 
Дякуємо керівництву ФФУ, її президенту та всій його команді за щиру підтримку АСЖУ та всіх спортивних журналістів України.
 
Особливо хочеться подякувати і нашому колезі, члену АСЖУ і АІПС, прес-аташе збірній України з футболу Олександру Гливинському за чудовий репортаж та коментарі з цього бойового поєдинку, який, на нашу думку, ні в чому не поступався багатьом матчам чемпіонату світу, що крокує зараз планетою!
 
Олександр Хілюков,
Михайло Вєтров,
спецкори сайту АСЖУ
Фото Павла Кубанова з сайту Федерації футболу України
 

 

попередня стаття
наступна стаття

Популярні новини