ГоловнаНовиниТри роки без Михайла Волобуєва: пам’ятаємо …

Три роки без Михайла Волобуєва: пам’ятаємо …

Сьогодні минає три роки, як відійшов у Вічність багаторічний Президент і один із засновників Асоціації спортивних журналістів України Михайло Михайлович Волобуєв.

Професіонал високого ґатунку, уважний та чуйний до колег Михайло Михайлович понад 20 років гуртував спільноту спортивних медіа в Україні. Саме завдяки його зусиллям АСЖУ стала повноправним членом Міжнародної Асоціації спортивної преси AIPS.

З ініціативи Михайла Волобуєва Асоціація щороку визначає Десятку найкращих атлетів України,  а також відзначає колег, які запам’яталися найбільш цікавими роботами у галузі спортивних медіа. 2021 року Асоціація  спортивних журналістів заснувала у пам’ять про багаторічного Президента й колегу Премію найкращого спортивного журналіста України, назвавши її іменем Михайла Волобуєва.

Товариська  турбота та професійна підтримка, відвертість та прямота  – це ті чесноти характеру Михайла Михайловича, які залишають яскраві й теплі спогади про першого Президента АСЖУ у нашій пам’яті. Недарма кажуть, що Людина жива, поки про неї пам’ятають.

Популярні новини