ГоловнаНовини«Відзнака імені Героя "Небесної Сотні" Дмитра Максимова»

«Відзнака імені Героя "Небесної Сотні" Дмитра Максимова»

 
КОНКУРС РОЗПОЧАТО
 
4 квітня 2017 р. о 12.00 в Українському кризовому медіа-центрі за адресою Хрещатик, 2 (Український Дім) представники громадських організацій «Родина Героїв «Небесної Сотні» та «Відкриті можливості» розкажуть про старт Конкурсу на здобуття «Відзнаки імені Героя «Небесної Сотні» Дмитра Максимова» та запросять усіх охочих до участі.
 
Конкурс відбувається в рамках проекту “Встановлення відзнак на честь Героїв Небесної Сотні ” – перший його етап пов’язаний з іменами й особистостями п’ятьох наймолодших полеглих героїв. 
 
Один із них – 19-річний Максимов. Його називали надією національної збірної спортивної команди України. Срібний (у командному заліку) та бронзовий (в особистому заліку) призер з дзюдо Дефлімпійських ігор у Софії 2013 року (спортивні змагання найвищого рівня для людей, що не чують); бронзовий призер Чемпіонату світу зі східних єдиноборств серед глухих, що проходив на острові Маргарита (Венесуела) з 17 по 24 вересня 2012 року. 
 
«Відзнака імені Героя «Небесної Сотні» Дмитра Максимова» впроваджується під патронатом Міністерства молоді та спорту України для того, щоб відзначити діяльність по створенню найкращих умов для заняття фізичною культурою та спортом для людей з інвалідністю на всій території України. Учасниками Конкурсу можуть бути організації, ініціативні групи та громадяни України, які провадять активну діяльність у цій сфері.
 
У Конкурсі передбачено 3 номінації, по кожній з яких буде визначено переможця. 
– «Організація та розвиток закладів для занять спортом та реабілітації (або окремих програм)»;
– «Благодійний внесок в реалізацію програм занять спортом і реабілітації»;
– «Проведення спортивних змагань на всій території України та в окремих її регіонах».
 
Заявки від учасників Конкурсу приймаються з 05 по 22 квітня 2017 року. Визначення переможців та оприлюднення їх імен має відбутися не пізніше 15 травня 2017 року .
 
У рамках зустрічі гостям детальніше розкажуть про Конкурс, умови участі та важливість розвитку спорту “для особливих людей”. Адже цей та подібні заходи – це фундамент нової України, тієї, за яку боролися герої “Небесної сотні”. 
 
Спікери конференції:
Володимир Бульба, радник Міністра молоді та спорту України, координатор проекту “Спільна перемога”, Голова ГО “Відкриті можливості”;
Володимир Бондарчук, Голова ГО “Родина Героїв “Небесної сотні”;
Лідія Антонівна Максимова, мати Дмитра Максимова;
Олександр Соколинський, директор рекламно-маркетингового агентства “Спільна перемога”, співкоординатор проекту “Спільна перемога”;
Павло Булгак, радник Міністра молоді та спорту України.
 
Акредитація: [email protected]    
Моб.: 093-629-37-93
 
Проект «Встановлення Відзнак на честь Героїв Небесної Сотні», метою якого є поширення інформації про ідеали Революції Гідності і встановлення відзнак на честь Героїв Небесної Сотні – виконується ГО «Родина Героїв «Небесної Сотні» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».
 

Популярні новини