ГоловнаНовиниДерзайте молоді репортери!

Дерзайте молоді репортери!

Завершився перший Конкурс студентських робіт «Збірна України з футболу очима студентів», організований Федерацією футболу України та Асоціацією спортивних журналістів України. Учасниками його стали десятки студентів, закоханих у чудову гру, з різних відділень журналістики країни. Всі матеріали, які надійшли на Конкурс, порадували членів журі добрим ставленням до збірної команди і його керманича, а також глибоким переконанням і вірою в успіх національної збірної з футболу як у цьому відбірному циклі до чемпіонату світу, так і в майбутньому. Ми обов’язково передамо ці щири побажання молодих репортерів тренерському штабу збірної і футболістам.
 
А переможцем  Конкурсу став Олександр Панчук – студент магістратури Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Його чекає тепер не тільки поїздка літаком до Загреба разом із національною збірною на відбірний матч чемпіонату світу з Хорватією, а й робота у групі, акредитованих на матч журналістів.
 
Ще четверо студентів, які потрапили до щасливої п’ятірки переможців конкурсу, поїдуть на цю зустріч автобусом у групі вболівальників. У порядку зайнятих місць це:
 
2. Дмитро Рабчевський «Збірна України. Відродження» (Національний університет «Острозька академія»)
 
3. Данило Горлач «Реінкарнація» (Український католицький університет)
 
4. Анастасія Данилевич «Вірність збірній» (Інститут журналістики КНУ ім. Т. Шевченка)
 
5. Ліна Шевченко «Нова команда Андрія Шевченка» (Інститут журналістики КНУ ім. Т. Шевченка)
 
Щиро вітаємо всіх переможців конкурсу «Збірна України з футболу очима студентів» із цим успіхом! Бажаємо їм, а також іншим молодим футбольним репортерам і репортеркам удачі в наших наступних конкурсах!
 
  Журі Конкурсу
 

 

Популярні новини