ГоловнаНовиниДО УВАГИ ВСІХ ЧЛЕНІВ АСЖУ!

ДО УВАГИ ВСІХ ЧЛЕНІВ АСЖУ!

Вівторок, 28 березня, стане для всіх нас, членів Асоціації спортивних журналістів України, особливим днем, надзвичайно насиченим і відповідальним: о 12.00 у приміщенні Національного університету фізичного виховання і спорту України (за адресою вул. Фізкультурна, корпус 1, ст. метро «Олімпійська») почне роботу IV звітно-виборний з’їзд АСЖУ.

Детальніше про нього ми поговоримо трохи пізніше. Наразі зазначимо, що його основна відмінність від трьох попередніх у тому, що він уперше відкритий абсолютно для всіх членів Асоціації. 

О 14.30 у цьому ж будинку гостями найкращих спортивних журналістів країни стануть керівники Національного олімпійського комітету України, Міністерства молоді та спорту України, Національного університету фізичного виховання і спорту України, багатьох Федерацій з видів спорту, відомі спортсмени, тренери, політики, бізнесмени, ветерани спорту, діячі культури. Всі вони будуть учасниками урочистої (17-й за рахунком) церемонії – «Підсумки спортивного року», на якій переможці та призери отримають яскраві призи та Почесні грамоти у 27 номінаціях.

Чекаємо на Вас у вівторок, 28 березня, шановні колеги і друзі, в гостинному Національному університеті фізичного виховання і спорту України!

Правління АСЖУ

 

Популярні новини