ГоловнаНовиниУкраїнські баскетболісти стартують у відборі на Кубок світу-2023

Українські баскетболісти стартують у відборі на Кубок світу-2023

Чоловіча збірна України стартує у кваліфікації Кубка світу-2023. Національна команда в рамках першого ігрового вікна відбору зіграє два матчі: 26 листопада у Тбілісі зустрінеться зі збірною Грузії, а 29 листопада на домашньому майданчику київського Палацу спорту протистоятиме Північній Македонії.

Наша команда розпочала підготовку до відповідальних матчів в Києві 20 листопада, а 25 числа вирушить на гру проти грузинської збірної. Напередодні вильоту головний тренер національної збірної Айнарс Багатскіс та центровий іспанської Гран-Канарії, учасник Кубка світу-2014 Артем Пустовий поспілкуються з представниками ЗМІ.

Пресконференція, присвячена першим матчам національної команди у кваліфікації світової першості, відбудеться у середу, 24 листопада, на локації PM Hall за адресою вулиця Паркова дорога, 16а, 5. Початок — 11:00.

Окрім Грузії та Північної Македонії, суперником збірної України по першому раунду кваліфікації є титулована команда Іспанії. Чоловіча національна команда України у фінальній частині Кубка світу виступала одного разу — на світовій першості 2014 року в Іспанії.

Прес-служба Федерації баскетболу України

Популярні новини