ГоловнаНовиниЗірки для Ірини Коляденко, Станіслава Горуни та Жана Беленюка

Зірки для Ірини Коляденко, Станіслава Горуни та Жана Беленюка

Презентація Зірок нашим славним героям Олімпійських Ігор у Токіо – Жану Беленюку, Станіславу Горуні та Ірині Коляденко, на алеї біля ТРЦ «Гулівер» у Києві, стало знаковою подією!

Олімпійці з’явилися на презентацію ефектно: Стас та Іра – на яскравому спортивному кабріолеті, а Жан під’їхав на екологічному транспорті – самокаті! В оточенні великого числа гостей, серед яких олімпійський чемпіон Олександр Абраменко та призерка Олімпіади Ольга Саладуха, відомі атлети отримали гідні овації та ще один приємний момент визнання їхніх досягнень.

Чудова галерея найяскравіших зірок українського спорту поповнилася ще однією видатною трійкою і нестримно наближається до круглого числа – 50. Три нових зірки доповнили Алею алетів до 47 відзнак, а загалом на площі 75 зірок, з урахуванням зірок шоу-бізнесу.

Ірина Коляденко присвятила свою зірку тренеру. Станіслав Горуна зазначив, що іменні зірки на Алеї — це вияв поваги українців до олімпійців. А Жан Беленюк висловив сподівання, що останні Олімпійські ігри сприятимуть поштовху масовому спорту в Україні, чим закладуть підґрунтя, на якому зростуть учасники майбутніх Олімпіад, яких стане значно більше, ніж тепер.  


Створення Алеї має на меті популяризацію національної культури, мистецтва та спортивних досягнень. Пам’ятні знаки, що мають розмір 30 на 60 см, зроблено з латуні. Вони містять написи про досягнення лауреатів у таких сферах як кіно, музика, спорт, а також QR-код, який можна відсканувати та прочитати про кар’єру лауреата.

Популярні новини