ГоловнаНовиниНеймовірна Еліна: Світоліна виборює "бронзу" у безнадійному матчі!!!

Неймовірна Еліна: Світоліна виборює “бронзу” у безнадійному матчі!!!

Come on!!!Еліна Світоліна у прямому сенсі цього слова виборює «бронзу» Олімпійських Ігор у Токіо!!!

У суботу, 31 липня, найсильніша тенісистка України Еліна Світоліна (6-а в рейтингу WTA) провела свій останній, шостий, поєдинок олімпійського турніру в Токіо в одиночному розряді та принесла Україні медаль Ігор.

У матчі за бронзову медаль Ігор 26-річна одеситка, яка перемогла раніше Лауру Зігемунд з Німеччини, австралійку Айлу Томлянович, Марію Саккарі з Греції та італійку Камілу Джорджі, після чого поступилася у півфіналі Маркеті Вондроушовій з Чехії, у  неймовірній боротьбі здолала суперницю з Казахстану, 22-річну уродженку Москви Олену Рибакіну (20-а).

У першому сеті Еліна за рахунку 1:1 віддала опонентці свою подачу, після чого набрати очок у першій партії більше не вдалося. У підсумку — болісні 1:6.

Другу партію Світоліна почала з виграної подачі, але потім їй знову не вистачило стабільності та психологічної впевненості — 1:3. І все ж Еліна змогла зібрати волю в кулак і, вигравши три гейми поспіль, повела — 4:3. У підсумку справа дійшла до тай-брейку, де українка ціною неймовірних зусиль таки дотиснула суперницю — 7:5.

У вирішальному сеті українка, здавалося, безнадійно поступалася — спочатку 0:3, потім 1:4. Але треба знати характер Еліни! Вона зробила неймовірне — виграла у більш свіжої Рибакіної, котра за час турніру провела на корті куди менше часу, ніж Світоліна- пʼять (!) геймів поспіль та сьомим (!) матч-болом вирвала «бронзу» Олімпіади в Токіо — 6:4.

Просто Браво!!! Тріумф, який здається нереальним!!! Еліна показала фантастичне прагнення до реалізації своєї мрії! Неймовірна воля до перемоги і боротьба, яку сьогодні вела Світоліна, робить її медаль стократ заслуженою!!! Не здавалася у найскладніших ситуаціях, показуючи себе тим бійцем, якою ми її знаємо!!!

І це п’ята «бронза» України у Токіо!!!

Ось що сказала Еліна Світоліна після свого бронзового тріумфу:

«Після програшу було дуже складно повернутися в колію. Я просто намагалася боротися до кінця, не здаватися, віддала просто всі сили, які залишилися. Перший сет був поганий з моєї сторони. Я боролася, і думаю, що саме характер повернув мене до матчу і ця перемога просто неймовірна. Рада, що мені вдалося і ця медаль для мене багато що значить».

Популярні новини