ГоловнаНовиниНапередодні свята журналістів

Напередодні свята журналістів

Ми, спортивні журналісти, вже звикли до того, що Національний олімпійський комітет України та Міністерство молоді та спорту України спільно з якоюсь Федерацією з виду спорту кожний рік напередодні Дня преси запрошують на святкову зустріч. Так, за доброю традицією сталося й 22 травня, коли найкращих спортивних журналістів запросила до себе в гості Федерація пляжного футболу України (президент Сергій Харченко).

Хай нікого не дивує, що ця святкова зустріч сталася майже за два тижні до Дня преси, яке відбудеться за календарем 5 червня. Перенесення обумовлене тим, що на початку літа в Баку відбудуться І Європейські спортивні ігри. І більшість керівників галузі, як спортсменів, так і журналістів, тренерів буде знаходитися в цей час в Азербайджані. Дуже добре, що цей захід пройшов у мальовничому куточку Гідропарку.

Тепла, сонячна погода, щирість організаторів свята, доброзичливість і відвертість усіх учасників зустрічі, чудова програма – зробили цей День приємним і незабутнім. За що ми дуже вдячні Національному олімпійському комітету і його багаторічному керманичу герою України, олімпійському чемпіону Сергію Бубці та його команді, Міністерству молоді та спорту України (міністр Ігор Жданов), Федерації пляжного футболу України (президент Сергій Харченко) та іншим організаціям, які взяли участь у проведенні цього заходу. До речі, український пляжний футбол – один із кращих у Європі і світі. І своїми здобутками заслужив повагу і вдячність уболівальників України. Як завжди, в ньому було чимало різноманітних конкурсів, приємних несподіванок і нагороджень кращих представників ЗМІ.

Володимир Лебедко,
Олександр Хілюков,

спец. кореспонденти сайту АСЖУ

Популярні новини