ГоловнаНовиниДякуємо за затишок, друзі!

Дякуємо за затишок, друзі!

Сьогодні, 9 грудня, у наших друзів і партнерів чудового трудового колективу київського Палацу спорту (генеральний директор Тарас Шкоденко) велике свято.

Сердечно вітаючи колектив з 51-річчям, хочу особливо підкреслити, що це і наше, спортивних журналістів України свято. Бо разом, пліч-о-пліч, всі ці роки ми стояли поруч і разом день за днем працювали на спорт і духовне відродження нації. Не полічити чудово проведених Вашим творчим і дружним колективом, Тарас Володимирович, спортивних змагань і культурних заходів більш ніж за півстоліття Палацу спорту! І це Київ і Україна пам’ятатимуть і цінуватимуть завжди.

Чудово й те, що очоливши порівняно нещодавно славний колектив, ви не тільки продовжуєте зберігати його багаторічні добрі традиції, але й творчо розвиваєте їх. Ми в Асоціації спортивних журналістів України (АСЖУ) і в Київській Асоціації спортивних журналістів (КАСЖ) особливо цінуємо Вашу підтримку в усіх наших починаннях і за дах над головою – саме в прес-центрі Палацу спорту, де ми проводимо свої зустрічі та інші заходи, нам дуже затишно і комфортно. Спасибі, друзі, за затишок і можливість бути поруч з Вами.

Ще раз, з нашим спільним святом. Творчих успіхів Вам і далі, друзі-колеги!

Михайло Волобуєв,
президент АСЖУ, член AIPS,
член НОК України

Популярні новини