ГоловнаНовиниАСЖУ вшановувала своїх лауреатів

АСЖУ вшановувала своїх лауреатів

Одинадцять років поспіль спортивні журналісти України збираються на свій традиційний вечір, щоб підвести «Підсумки спортивного року» і відзначити кращих з кращих нагородами.

Цього разу святкова зустріч членів АСЖУ вперше пройшла в приміщенні Державної служби молоді і спорту України. Великий конференц-зал на 9-му поверсі ледь вмістив усіх учасників, а це близько 150 чоловік.

Крім головних героїв дня – спортивних літописців, тут були керівники спортивної галузі країни, Національного олімпійського комітету і спортивних Федерацій, відомі тренери та атлети, ветерани фізичної культури і спорту Києва та України, народні депутати України різних скликань, представники науки і культури, бізнесу та громадських організацій.

Тепло зустріли присутні появу за столом президії голови Державної служби молоді і спорту України Равіля Сафіулліна, віце-президента НОК, члена МОК, президента Національної федерації легкої атлетики України, дворазового олімпійського чемпіона Валерія Борзова, голови Київської Спілки журналістів, популярного спортивного письменника Михайла Сороку і президента Асоціації спортивних журналістів України (АСЖУ), члена Міжнародної Асоціації спортивної преси (AIPS), члена НОК Михайла Волобуєва.

Після короткого підведення підсумків роботи спортивних журналістів країни в сезоні 2010 року, зробленого президентом АСЖУ М. Волобуєвим, щирих, суцільних і серцевих виступів керівника спортивної галузі України Р. Сафіулліна і прославленого атлета В. Борзова відбулося вручення призів по 25 номінаціям АСЖУ.

Перелік їх щасливих володарів ви можете знайти на нашому сайті. Ця частина програми вечора викликала у переповненого залу особливий інтерес і бурю позитивних емоцій.

Ніяка розповідь про цю найважливішу щорічну подію в житті АСЖУ не дасть повної картини заходу, що минув. Щоб відчути його «смак», перейнятися і насолодитися його дружньою і творчою атмосферою, що об’єднала людей різного віку і професійної підготовки, але однаково відданих спортивному та олімпійському руху України, потрібно було обов’язково самому стати безпосереднім учасником святкового вечора. І пройти до кінця всю його програму як офіційну, так і неофіційну.

Ми ще довго будемо зберігати в душі чудові миті і теплоту зустрічі, що пройшла 25 лютого 2011 року. Серед її найбільш яскравих моментів – сердечне спілкування з номінантами і колегами, чудовими людьми зі світу спорту, що з’їхалися до столиці, незважаючи на негоду, з багатьох регіонів України.

Завершуючи розповідь про наш традиційний щорічний журналістський «вогник», хочеться щиро подякувати всім, хто допоміг організувати і провести його на високому рівні, хто завжди і в усьому поряд з АСЖУ. Особлива наша вдячність – Державній службі молоді та спорту України (голова – Равіль Сафіуллін), Національному олімпійському комітету України (президент – Сергій Бубка), Національній федерації баскетболу України (президент – народний депутат України, олімпійський чемпіон Олександр Волков), Асоціації спортивної боротьби України (президент – народний депутат України, олімпійський чемпіон Ельбрус Тедеєв) і фірмі “Десата-спорт” (директор – Олександр Школьник). Без їх дружньої підтримки і міцного плеча нашого свята могло й не бути. Спасибі, друзі!

Детальну фотосесію «Підсумків-2010» наших спеціальних фотокорів, члена АСЖУ Андрія Клименка та Романа Пойди ви зможете знайти в кінці цього репортажу.

Михайло Вєтров

попередня стаття
наступна стаття

Популярні новини