ГоловнаНовини"Динамо" Київ: презентація перед стартом у Лізі Європи

“Динамо” Київ: презентація перед стартом у Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного партнера в матчах єврокубків – компанії GGBET. Захід був присвячений участі команди в основному раунді Ліги Європи УЄФА.


Дмитро Бріф, віце-президент клубу, детальніше розповів про партнерство з GGBET. Він зазначив, що ця співпраця є важливим кроком для клубу, адже підтримка від партнера з великим міжнародним досвідом дозволить реалізувати яскраві інноваційні проєкти.

– Ми обрали для себе нову локацію для проведення домашніх матчів, і це рішення спричинило чимало питань, зокрема щодо логістики. Однак, завдяки підтримці нашого нового партнера GGBET, ми впевнені, що зможемо подолати всі труднощі та забезпечити комфортні умови для команди і наших вболівальників.
Гамбург — місто з величезною українською діаспорою, що робить його ідеальним місцем для наших матчів. Це допоможе нам відчувати підтримку не тільки на полі, але й поза ним, створюючи справжню атмосферу домашніх трибун , – підкреслив пан Бріф.

Сергій Міщенко, СЕО GGBET, прокоментував партнерство:

– Це наш перший партнер серед футбольних клубів, і це велика відповідальність для нашого бренду. Ми прагнемо разом з клубом надати вболівальникам те, що вони заслуговують – унікальні та цікаві пропозиції, контент і активності. Впевнені, що наш спільний досвід і амбіції дозволять досягти великих результатів».

Олександр Караваєв у відповідь на запитання АСЖУ не розкрив усіх секретів свого вміння забивати голи з гострого кута першим дотиком, як це вчергове вдалося йому у матчі «Динамо» – «Ворскла», однак зауважив, що це інтуїція. Також досвідчений гравець з оптимізмом оцінив шанси «Динамо» на успіх у новому форматі Ліги Європи, зазначивши, що гравці мотивовані показати найвищий рівень гри і вийти у плей-оф:

– Я особливо не занурювався у подробиці нового формату Ліги Європи. Коли завершиться сезон, подивимося. У старому форматі ми все розуміли – скільки очок потрібно для виходу. Ти розумів, що з кожною командою граєш і дома, і на виїзді, а зараз кожен матч буде, як останній, нібито плей-оф. Просто треба кожен матч вигравати, набирати якомога більше очок і потім дивитися, на якому місці будеш. Але вважаю, що буде дуже цікаво. Цей формат принесе багато несподіванок, комусь зайде цей формат, комусь ні.

Володимир Бражко зізнався, що хотів, аби на груповій стадії у суперники «Динамо» випав «Манчестер Юнайтед», однак тепер півзахисник киян вважає, що для здійснення наступних бажань слід вийти до раунду плей-оф, який подарує в оновленому форматі турніру нових цікавих опонентів:

– Коли вперше почув про новий формат, то був трохи шокований і не розумів до самого жеребкування, як усе відбуватиметься. Але, насправді, буде більше цікавих матчів. Грати в січні буде дуже незвично для нас, адже ми завжди починаємо у лютому. Але я дуже задоволений, адже чим більше матчів, тим більше шансів проявити себе як команді, так і конкретному гравцю. У нас зараз дуже сильна команда, здорова конкуренція, потужна ротація.

Перший матч «Динамо» проведе 25 вересня на домашньому стадіоні «Гамбург Арена» проти грізного римського «Лаціо». Початок зустрічі – о 22:00.

Популярні новини