ГоловнаНовиниC новосіллям, АСЖУ!

C новосіллям, АСЖУ!

У нас, спортивних журналістів України, знову є свій будинок! І допомогли АСЖУ в цьому Державна служба молоді та спорту України (голова Р. Сафіуллін) і Національний олімпійський комітет України (президент С. Бубка).

Впродовж більше десяти років (1999-2009) у нашої Асоціації був на території НСК «Олімпійський» хороший офіс з просторим прес-центром, де ми проводили свої численні заходи. Через реконструкцію головної спортивної арени країни до Євро-2012 з «Олімпійського» нам влітку 2009 року довелося піти. І три довгих роки ми були без даху над головою, влаштовуючись, де доведеться.

На щастя, всі наші проблеми з робочим приміщенням уже позаду: завдяки спортивним керівникам галузі, почесним членам АСЖУ Равілю Сафіулліну та Сергію Бубці ми знову знайшли свій дім. Перший дав приміщення, другий допоміг з меблями. І за це ми їм щиро вдячні. Нехай ця кімната невелика (всього 17 метрів), зате, як кажуть, своя рідна. Запам’ятайте, колеги, нашу нову адресу: Київ, вул. Еспланадна, 42, 4-й поверх, кімната 407. Та й станції метро «Палац спорту» та «Олімпійська» всього в п’яти хвилинах ходьби.

Поява офісу спортивних журналістів у центрі столиці в будівлі Держслужби – це наша спільна радість. Він завжди відкритий для Вас, друзі! Заходьте, дзвоніть – 050-469-81-28, 096-353-84-42.

Днями відбулося відкриття офісу АСЖУ. Формат цієї приємної події складався з двох таймів: перший – прес-конференція з керівництвом Української федерації карате (УФК), другий – невеликий дружній фуршет. Тут мені хочеться сказати кілька добрих слів на адресу молодих керівників УФК – президента Сергія Левчука та віце-президента Івана Дутчака. Багато в чому завдяки саме цим двом ентузіастам карате між нашими громадськими організаціями ось уже близько року як встановилися міцні дружні стосунки. Укладено Договір про співпрацю, який обом сторонам, на наш погляд, пішов тільки на користь.

При АСЖУ створено клуб репортерів «Друзі карате». Після його появи значно зросло в різних ЗМІ країни кількість публікацій про найцікавіший і дуже перспективний вид спорту. Саме УФК відремонтувала для АСЖУ кімнату, надала оргтехніку. Вона ж взяла активну участь у відкритті офісу. Ми чудово розуміємо один одного, у нас одна мета – бачити українське карате серед кращих у світі.

Про це і йшла відверта, зацікавлена розмова на прес-конференції в Держслужбі молоді та спорту України в день офіційної презентації офісу АСЖУ. Дуже теплим і сердечним вийшов і другий тайм цього вечора. Розходитися з кімнати 407 колеги не поспішали: так усім було тут добре і затишно.

З новосіллям, АСЖУ. До зустрічі в нашому новому будинку, друзі!

Михайло Волобуєв,
президент АСЖУ

Популярні новини