ГоловнаНовиниМаксим Хлань: «Написав Мессі  в дірект, що чекаю на нього…»

Максим Хлань: «Написав Мессі  в дірект, що чекаю на нього…»

Олімпійська збірна України з футболу сьогодні розпочала свій підготовчий збір перед Олімпіадою у Парижі. На початку  збору півзахисник гданської «Лехії» та олімпійської збірної України Максим Хлань поділився своїми думками ексклюзивно для АСЖУ.

Наскільки очікуваним для Тебе став  виклик до Олімпійської збірної?

– Ще рік тому було неможливо уявити, що я отримаю виклик на Олімпіаду після важкого  періоду у «Зорі». Але я завжди вірив у це — і життя дає винагороду за тяжкі старання. Головне – не зупинятись й продовжувати рух вперед, тоді до кожного наступного випробування будеш готовий.

Відомо, що із відпуском футболістів на Олімпіаду виникають проблеми. Наскільки «Лехія» легко тебе відпустила?

– Моя позиці була відразу чітка, вони пішли назустріч після кількох переговорів, за що їм дякую, тому що вони врахували мої інтереси й зрозуміли, наскільки це важливо для моєї країни і для мене.

Зараз існує полеміка щодо очікуваного складу та дійсного, бо мало хто з тих, хто виборов право виступати на цій Олімпіаді, на неї поїде. Що ти думаєш з цього приводу?

– Всі футболісти, які вибороли це право, заслуговують представляти Україну на Олімпіаді, але деякі клуби думають інакше, тому не все залежить від однієї людини, це також потрібно розуміти.

Фото УАФ

Тебе особисто не зачіпають коментарі на кшталт таких, що це, мовляв, «не той склад»?

– Можливо трохи, але без труднощів немає прогресу, тому нам не потрібна «тепла ванна» для сильного виступу. Ми готові грати за будь-яких умов, які будуть створені навколо нас.

Зізнайся, чекав на заявку від Аргентини, бо був шанс зіграти проти Мессі? 🙂

– Я написав Мессі  в дірект, що чекаю на нього, але він не прочитав, можливо, поїхав би після мого повідомлення (Сміється). Насправді, зіграти проти Мессі та виграти у його команди — це щось неймовірне.

Які Твої очікування від Олімпіади?

– Ми готуємося й тренуємося для перемоги в кожній грі.

Як оцінюєш шанси нашої збірної?

– Це питання більш до експертів, вони вміють оцінювати шанси. Наше завдання — віддати все для перемоги.

Фото УАФ

Нагадаємо, що перший товариський матч на підготовчому зборі – проти олімпійської збірної Єгипту, команда Руслана Ротаня проведе 14 липня (початок — о 19:30 за Києвом) на одному з полів комплексу Plaine des Sports.

Друга гра –  проти олімпійської збірної Парагваю, відбудеться 18 липня (початок — о 19:30 за Києвом) в містечку Ажетмо, на стадіоні «Алан Лансамен».

Париж-2024. Футбольний турнір. Календар групи В

24.07.2024

Аргентина — Марокко (16:00, Сент-Етьєн)

Ірак — Україна (20:00, Ліон)

27.07.2024

Аргентина — Ірак (16:00, Ліон)

Україна — Марокко (18:00, Сент-Етьєн)

30.07.2024

Україна — Аргентина (18:00, Ліон)

Марокко — Ірак (18:00, Ніцца)

Час початку матчів — київський. 

Крістіна Пастухова, членкиня АСЖУ та AIPS

попередня стаття
наступна стаття

Популярні новини