ГоловнаНовиниМедіа-акредитація на Євро-2024: поради для колег

Медіа-акредитація на Євро-2024: поради для колег

Акредитація для преси (written press) на фінальну частину чемпіонату Європи у Німеччині відкрита з січня: можливість акредитуватися на Євро є до 18 квітня.

Проте всім, хто бажає акредитуватися й працювати під час турніру, радимо якнайшвидше пройти початкову реєстрацію, оскільки вона відрізняється від систем акредитації інших турнірів.

МЕДІА-ПОРТАЛ УЄФА/UEFA MEDIA PORTAL

Спершу представники медіа мають зареєструватися та отримати підтвердження реєстрації на медіа-порталі УЄФА. Це, у тому числі, включає у себе завантаження зразків своїх актуальних статей за минулий рік, а також чинні членські картки медіа-організації. Серед них, звісно, картка AIPS, а також членська картка національної асоціації журналістів.

Наступний крок – доступ до медіа-порталу за посиланням https://mediaportal.enterprise.uefa.com/ Потім прокрутіть униз до “open events” («Відкритих подій») і натисніть кнопку UEFA EURO 2024.

ДОКУМЕНТ З БЕЗПЕКИ/SECURITY DOCUMENT

Тепер перейдіть за посиланням з інструкціями, яке спрямує вас до 36-сторінкового Документу з безпеки/Security Document. Заповніть відповідну особисту інформацію на сторінці 5 або сусідніх сторінках та збережіть їх у своїх особистих документах на медіа-порталі. Не обов’язково, незважаючи на початкове враження, завантажувати всі 36 сторінок!

Наступним кроком є перехід до ПАНЕЛІ ПОДІЙ/ EVENT DASHBOARD.

Членів AIPS, які вже заходили на портал, збентежило те, що кнопка “accreditation” («акредитація») не працює. Дивно, але це не проблема. Виявилося, що ця кнопка не функціональна. Система бронювання матчів обходить необхідність заповнення додаткового формального документа про акредитацію.

АКРЕДИТАЦІЯ НА МАТЧІ/MATCH REQUESTS

На панелі EVENT DASHBOARD є опція для запитів на конкретні матчі. Виберіть матч або матчі, на які ви хочете акредитуватися, а потім натисніть REQUEST MEDIA BOOKING.

Нехай вас не бентежить прохання про ДОДАТКОВУ ОСОБУ – ADDITIONAL PERSON. Мова саме про вас, а не про когось іншого. Просто заповніть контактну інформацію та надішліть її.

На будь-які додаткові запитання співробітники гарячої лінії УЄФА відповідають протягом 24 годин.

Кейр Раднедж, футбольний делегат AIPS

Популярні новини