ГоловнаНовиниДо старту готові!

До старту готові!

Усього кілька днів залишається до старту 13-го київського міжнародного фехтувального турніру «Золоті ворота», який до того ж з 2006 року є юніорським етапом Кубку світу зі шпаги серед дівчат. Відбудеться він найближчої суботи 5 вересня в двох залах НУФВСУ. Серед головних організаторів турніру всі ці роки ми бачимо компанію «Автологістика» і Федерацію фехтування України, а також братів Дмитра і Володимира Рейзліних.

1 вересня в прес-центрі Київського «Палацу спорту» організатори Кубку світу провели для представників ЗМІ прес-конференцію, в якій взяли участь – старший тренер збірної України з жіночої шпаги, головний суддя змагань Дмитро Рейзлін, перший віце-президент Федерації фехтування України Петро Азарченков, генеральний секретар ФФУ Олена Шевчук, керівник прес-служби і зв’язкам з громадськістю компанії «Автологістика» Наталія Нефьодова і президент Асоціації спортивних журналістів України Михайло Волобуєв. Кожен із них детально розповів про те, як йшла підготовка до серйозного міжнародного турніру, в якому братимуть участь спортсменки з 11 країн. Основний лейтмотив усіх промовців у ході прес-конференції: «Золоті ворота» – до старту готові!

На думку заслуженого тренера України Дмитра Рейзліна в Києві збереться майже весь цвіт світової юніорської жіночої шпаги на чолі з лідеркою світового рейтингу, чемпіонкою «Золотих воріт» 2008 року львів’янкою Анфісою Почкаловою. А самі змагання обіцяють бути за традицією надзвичайно захоплюючими і безкомпромісними, що завжди так подобається глядачам.

Володимир Лебедко

Популярні новини