ГоловнаНовиниНОК оголошує Всеукраїнські конкурси серед спортивних журналістів та фотографів

НОК оголошує Всеукраїнські конкурси серед спортивних журналістів та фотографів

 
Під час засідання виконкому ухвалено рішення про продовження традиції проведення конкурсів. За ініціативи комісії НОК України «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» цьогоріч знов визначатимуть найкращі спортивні медіа та фотографів. 
 
XVІІІ Всеукраїнський конкурс серед спортивних журналістів «Україна олімпійська» пройде у наступних номінаціях:
– Найкраща громадсько-політична газета року (відділ спорту);
– Найкраща спортивна газета року;
– Найкращий спортивний журнал року;
– Найкраща циклічна спортивна телепрограма;
– Найкраща циклічна спортивна радіопрограма;
– Найкраще електронне видання (відділ спорту);
– Найкращі спортивні журналісти;
– За відданість олімпійському руху;
– Дебют в спортивній журналістиці;
– За найкраще висвітлення участі українських спортсменів в ХХІІІ зимових Олімпійських іграх 2018 року в м. Пхьончхан (Республіка Корея);
– За найкраще висвітлення участі українських спортсменів в ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх 2018 року в м. Буенос-Айрес (Аргентина).
 
Роботи у відповідності до Положення конкурсу, з яким можна ознайомитись за цим посиланням http://noc-ukr.org/about/projects/konkurs-dlya-zhurnalistiv-/,приймаються до 15 листопада 2018 року за адресою: 04071, м. Київ, вул. Хорива, 39-41, Національний олімпійський комітет України (з поміткою КОНКУРС).
 
Що стосується XІІ Всеукраїнського конкурсу спортивної фотографії, то участь у ньому можуть взяти всі бажаючі незалежно від рівня та кваліфікації. А переможці будуть визначені у трьох номінаціях: фотографи-професіонали, фотографи-аматори та діти (до 16 років).
 
Світлини потрібно надсилати на електронну адресу [email protected] до 15 жовтня 2018 року. Умови та технічні вимоги конкурсу можна знайти за цим посиланням http://noc-ukr.org/about/projects/fotokonkurs/.
 
НОК України
 
www.noc-ukr.org
http://www.facebook.com/olympicua
https://twitter.com/OlympicUA
https://plus.google.com/+OlympicUA 
www.youtube.com/ukrnoc
 

Популярні новини