ГоловнаНовиниСлідкуй за святом наживо

Слідкуй за святом наживо

З останніх приємних новин, які надійшли до АСЖУ, повідомляємо: наше журналістське свято вперше транслюватиметься компанією Virtue на каналі youtube.

Компанія Virtue впроваджує комплексні рішення для прямих трансляцій в форматі 360°. Це дає глядачам змогу бути віртуально присутнім в місці зйомки, ефект реальної присутності. Для перегляду потрібна лише відповідна гарнітура та доступ до мережі інтернет. Кожен вболівальник отримує найкращий ракурс для перегляду. Організатори та власники прав трансляцій отримують суттєве збільшення глядацької аудиторії, за рахунок віртуальних глядачів. Ми надаєм глядачам можливість потрапити на захід, навіть якщо в касах закінчились квитки. Кількість квитків обмежується лише кількістю бажаючих. Крім прямих трансляцій, додатково, працюємо в запис, з подальшою професійною обробкою відео. 

Слідкуйте за нами наживо! Реєструйтеся за посиланням: https://virtue4d.com/order/view-video?productID=20&isBroadcast=1 і, не чекаючи підтвердження на пошту, авторизуйтеся та дивіться вручення нагород. Початок трансляції о 15.00.

Популярні новини