ГоловнаНовиниУвага, колеги!

Увага, колеги!

Сьогодні, 1 серпня, ми розпочинаємо компанію з реєстрації членів АСЖУ, які бажають отримати картки Міжнародної асоціації спортивної преси (АIPS) на 2018-2019 роки. Ще раз нагадуємо, що членами АІПС можуть бути тільки члени АСЖУ.

Для цього Вам необхідно заповнити анкету англійською мовою на сайті АIPS. При цьому, будь ласка, обов’язково вкажіть вашу реальну поштову адресу з індексом, телефонні номери без пробілів (починаючи з +380 …) і діючий e-mail. Після заповнення анкети обов’язково оперативно зв’яжіться з президентом АСЖУ Михайлом Михайловичем Волобуєвим (050-469-81-28 або 096-353-84-42).

Для початку реєстрації перейдіть за цим посиланням на сайт АIPS. Пам’ятайте, що ваша цифрова кольорова фотографія повинна бути певних розмірів. І ніяких надмірностей: інакше можуть виникнути проблеми з реєстрацією анкети.

Звертаємо особливу увагу на те, що ваша Анкета буде активована в АIPS тільки після надходження ваших членських внесків до АСЖУ.

Процес реєстрації членів АIPS на період 2018-2019 рр. (основна група) триватиме 3 місяці. І закінчиться 1 листопада 2017 р.

Додаткова інформація про терміни отримання нових карток АIPS буде опублікована на нашому сайті. І відправлена по e-mail та мобільному зв’язку всім зареєстрованим членам Асоціації після отримання нових карток AIPS.

 Правління АСЖУ

 

Популярні новини