ГоловнаНовиниЦе вже просто не можна витримати. Орки скинули бомбу на драмтеатр у...

Це вже просто не можна витримати. Орки скинули бомбу на драмтеатр у Маріуполі, де ховалися діти з батьками

У драматичному театрі ховалися мирні люди, які втратили дім.

Окупаційні рашистські війська скинули надпотужну бомбу на Маріупольський драматичний театр, де ховалися мирні люди, що втратили домівку.

Міськрада Маріуполя: «Рашистські війська цілеспрямовано та цинічно знищили Драматичний театр у самому серці Маріуполя. Літак скинув бомбу на будівлю, де переховувалися сотні мирних маріупольців. Оцінити масштаб цього жахливого та нелюдського вчинку поки неможливо, бо у місті триває обстріл житлових кварталів.

Відомо, що після бомбардування зруйнувалася центральна частина Драматичного театру, а уламками завалило вхід у бомбосховищ, що знаходився в будівлі.

Азов: «За інформацією очевидців, стало відомо, що російські окупаційні війська скинули надпотужну бомбу на Маріупольський драматичний театр.

Драмтеатр, культурний центр міста, було визначено місцем збору біженців, які втратили житло та кошти для існування. Окупанти не могли цього не знати, адже це було офіційно визначене місце.

Як відомо, у театрі ховалося близько тисячі громадянських маріупольців. Наразі невідома кількість загиблих та поранених. Багато маріупольців ховалися у театрі з маленькими дітьми. Цей театр був притулком, в якому рятувалися від безперервного обстрілу жителі блокадного Маріуполя».

Екс-глава Донецької ОДА Сергій Тарута: «Скільки під завалами загиблих – невідомо. Наразі йдуть жорстокі бої. Ніхто не може дістатися завалів, ми не знаємо, чи є вцілілі. І найстрашніше – не можемо їх з-під завалів дістати. Багато маріупольців ховалися у театрі з маленькими дітьми! Бомбосховище також засипане, там теж люди, дітки!»

Популярні новини