ГоловнаНовиниДень журналіста разом із ФФУ

День журналіста разом із ФФУ

Запрошення подивитися телетрансляцію товариського матчу Україна – Мальта на НСК «Олімпійський» 6 червня і разом провести вечір, приурочений Дню журналіста, надійшло в АСЖУ з Федерації футболу України напередодні. Ніде правди діти, стало воно дещо несподіваним і приємним. Хоча за останній рік відносини між нашими організаціями помітно зміцнилися і розвиваються, на мій погляд, досить динамічно, такий крок з боку керівництва ФФУ зроблений вперше. Пропозицію, зрозуміло, було прийнято – в результаті журналісти провідних ЗМІ України прекрасно провели час, змогли добре й неформально поспілкуватися зі співробітниками головного футбольного штабу країни, поставити безліч цікавих для них питань президенту ФФУ Андрію Павелко та іншим керівникам вітчизняного футболу.

День журналіста, чудово організований і проведений ФФУ, не зміг засмутити навіть несподіваний результат поєдинку Україна – Мальта (0: 1), хоча серед колег і фахівців він природно, і викликав жваву дискусію. Втім, загальна думка така: відбірковий поєдинок чемпіонату світу з футболу з Фінляндією 11 червня в Тампере носитиме абсолютно інший характер. І закінчиться він для команди Андрія Шевченка з іншим, більш приємним для України рахунком. Уже краще поступитися сьогодні на Мальті (а суперник зіграв в обороні дуже пристойно) в товариському, тренувальному за характером матчі, ніж тиждень потому в Суомі. Всі ми віримо в силу і можливості збірної України. І бажаємо їй успіху в відбірковому циклі ЧС–2018, що проходить зараз…
 
Футбольні репортери отримали, на мій погляд, від спільно проведеного з керівництвом ФФУ національного професійного свята Дня журналіста чимало позитиву й відмінний заряд бадьорості! Обговоривши при цьому на майбутнє і свої нові творчі плани.
 
Михайло Волобуєв,
президент АСЖУ, член НОК України
 

Популярні новини