ГоловнаНовиниАСЖУ – колективний член ФФУ!

АСЖУ – колективний член ФФУ!

Сьогодні на XVIII Конгресі Федерації футболу України Асоціація спортивних журналістів України стала колективним членом цієї поважної в світі спорту громадської організації.

Для АСЖУ ця подію знаменна в усіх відношеннях. І хочеться подякувати керівництву ФФУ за зроблену нам пропозицію. Вона справді надзвичайно цікава, перспективна й багатообіцяюча. Спортивні журналісти країни й до цього були дуже близькі до футболу. А відтепер, із набуттям АСЖУ нового статусу – колективного члена ФФУ, найпопулярніший вид спорту в Україні, впевнений, отримає в ЗМІ ще більш міцні позиції, ніж він мав учора.

Ставши партнерами, а не просто, як було раніше, спостерігачами зі сторони, всі спортивні журналісти країни (і не тільки члени АСЖУ), отримали абсолютно нові, більш широкі можливості для виконання своїх професійних обов’язків з висвітлення й популяризації «гри мільйонів» в Україні. Ця співдружність, без сумніву, принесе користь обом організаціям. І дасть потужний поштовх до подальшого розвитку футболу в усіх регіонах України.

Михайло Волобуєв,
президент АСЖУ, член НОК України

 

Популярні новини