ГоловнаНовиниПрес-клуб АСЖУ запрошує колег

Прес-клуб АСЖУ запрошує колег

Сьогодні, 7 грудня, у Палаці спорту відбулося відкриття довгоочікуваного Прес-клубу Асоціації спортивних журналістів України (АСЖУ). На першому установчому засіданні були присутніми 45 чоловік, які представляють різні ЗМІ країни. Серед українських колег було й два спортивних журналіста з Італії і Канади, котрі також є членами АСЖУ. Організаторами та засновниками Прес-клубу стали Адміністрація Палацу спорту та Правління АСЖУ.

Багато років Палац для нас був і залишається другою рідною домівкою, – сказав на відкритті Прес-клубу Віктор Браницький, беззмінний спортивний оглядач парламентської газети «Голос України». – Звідси ми ведемо свої репортажі з різних видів спорту. А тепер зможемо зустрічатися, відпочивати і обговорюватимуть найгарячіші теми в клубі, який, впевнений, ще більше зблизить нас, спортивних журналістів.

Повністю згоден із думкою свого друга й колеги: тут нам добре працюватиметься й відпочиватиметься. Сподіваюся, всім членам АСЖУ, гостям клубу, а ми припускаємо, що їх буде чимало – провідних спортсменів, тренерів, організаторів і керівників галузі, ветеранів спортивного та олімпійського рухів, відомих діячів мистецтва, що знають і люблять спорт – двері Прес-клубу завжди будуть широко відкриті.

Всю роботу ми плануємо проводити разом із керівництвом Палацу спорту і його дружним колективом, який у середу, 9 грудня, відзначатиме свій 55-річний ювілей. І про те, як він збирається це робити, які заходи цього дня плануються, і що чекає глядачів і журналістів, докладно розповів нам керівник київського Палацу спорту Андрій Комаров. Не стану розкривати всіх секретів цього святкового дня, але про одне, який напевно зацікавить багатьох любителів хокею і, зрозуміло, спортивних журналістів, скажу: їх 9 грудня на головній льодовій арені країни чекають два найцікавіших хокейних поєдинки – у першому (початок о 17.00) на лід вийдуть жіночі команди ХК «Україночка» та «Дніпровські білки», а в другому на майданчику схрестять ключки «Зірки українського хокею» (Дмитро Христич, Олексій Житник, Валерій Ширяєв, В’ячеслав Завальнюк, Андрій Овчинников, Костянтин Симчук, Вадим Шахрайчук та інші відомі й дуже популярні в недавньому минулому майстри) і ХК «Дженералз» – один із лідерів нинішнього чемпіонату України. Команду «Зірок» на лід виведуть імениті гравці, а потім і не менше імениті тренери київського «Сокола» та збірної України Анатолій Богданов та Олександр Сеуканд. Початок зустрічі о 19.30…

У нас відтепер, колеги, є свій Будинок, де вам завжди будуть раді. І де вам буде тепло і затишно. За цю увагу і підтримку спортивних журналістів країни, за відкриття Прес-клубу хочу подякувати керівництву Палацу спорту. Сподіваюся, що наша співпраця буде плідною і тривалою!

Михайло Волобуєв,
президент АСЖУ, член НОК України

Таким побачив відкриття Прес-клубу наш спеціальний фотокореспондент Віктор Давиденко.

 

Популярні новини