ГоловнаНовиниСвято духу і спорту

Свято духу і спорту

Відкриті Ігри Спеціальної Олімпіади у Львові 3-5 жовтня стали міжнародними змаганнями з плавання, настільного тенісу футболу і флорболу для двохсот спортсменів з відхиленнями розумового розвитку з 10 областей України та делегації СО Польщі.

Ігри, присвячені Дню пам’яті засновниці руху Спеціальних Олімпіад пані Юніс Кеннеді Шрайвер. Вони відблися на добре підготовлених спортивних аренах «Інтерспорту», басейну «Спорт Лайф», СК «Динамо» та ДЮСШ-1. Святкове відкриття змагань пройшло на центральній площі перед входом до Ратуші. де учасників привітали представники обласної та міської влади. Під час церемонії відбулося і нагородження переможців змагань з футболу, яке провів  голова федерації футболу Львівщини Ярослав Грисьо. Дякуючи керівництву Спеціальної Олімпіади Україна-Львів, учасники Ігор мали насичену культурно-розважальну програму.

Також щиро вітаємо від імені всіх спортсменів, тренерів та волонтерів Спеціальної Олімпіади України координатора СО Львівщини Передерій Аліну Володимирівну зі здобуттям наукового ступеня доктора наук з фізичного виховання та спорту 9 жовтня 2014 р. за «Теоретико-методичні основи спортивного руху Спеціальних Олімпіад».

Андрій Підварко,
Спеціальна Олімпіада України

Популярні новини