ГоловнаНовиниДорогі друзі, з 20-літтям АСЖУ!

Дорогі друзі, з 20-літтям АСЖУ!

 

Сьогодні в усіх нас, спортивних журналістів країни, які обєдналися на з’їзді 26 червня 1999 року в нову творчу незалежну організацію – АСЖУ, знаменний день! Неймовірно, з того часу минуло вже 20 років, а ми, як і раніше, всупереч багатьом скептикам не просто живі, а й продовжуємо динамічно розвиватися, міцніти і, в міру сил, бути вірним, надійним партнером усім організаціям спортивного та олімпійського руху в Україні. Нас цінують, поважають, підтримують, за що ми щиро всім вдячні. Особливо меценатам спорту, які регулярно підставляють нам своє плече. Спасибі, друзі!

В Асоціації спортивних журналістів України (АСЖУ) ми завжди з великою симпатією і теплотою згадуємо Ігоря Засєду – чудового колегу, письменника і атлета, учасника Олімпійських ігор 1956 року з плавання в Мельбурні (Австралія). Саме з ініціативи Ігоря Івановича – людини кипучої енергії і блискучого знавця спорту була створена Асоціація спортивних журналістів України (АСЖУ). Його ім’ям названа найвища нагорода організації «За честь і достоїнство в спортивній журналістиці». Вона щорічно вручається кращим з кращих.

Дорогі друзі-колеги! Знаю як нелегко вам живеться і працюється сьогодні. Але ви завжди і в усьому залишаєтесь на вищому рівні. Ви вибрали, на мій погляд, найскладнішу і найкращу професію в світі. Спортивна журналістика – виключно затребувана будь-якою суспільною формацією.Без вашої роботи життя прісне, та й, просто, нецікаве.

Творіть, дерзайте, будьте здорові, успішні і щасливі! Ви найкращі! Дякую Вам за обраний творчий шлях!

Піднімемо ж повні чари за 20-річчя АСЖУ і рідну Україну!

Михайло Волобуєв, президент АСЖУ, член НОК України

P.S. Усі заходи з нагоди 20-річчя АСЖУ і підведення «Підсумків спортивного року» передбачається провести в другій половині вересня.

Правління АСЖУ

 

Популярні новини