ГоловнаНовиниДонецьку АСЖУ очолив Руслан Мармазов

Донецьку АСЖУ очолив Руслан Мармазов

 

Серед регіональних організацій Асоціації спортивних журналістів України – Донецька АСЖУ багато років була серед найкращих. Що цілком природно, бо шахтарський край за кількістю ЗМІ та журналістів, які висвітлюють спортивну тему в ньому, міцно займає в Україні друге місце після Києва та Київської області.
 
Тут працюють, і працюють чудово великий загін спортивних журналістів, що радують своєю творчістю любителів спорту не тільки рідної області, а й України в цілому – тут поряд з регіональними ЗМІ виходить чимало видань і всеукраїнського масштабу. І від душі хочеться порадіти за донецьких колег, які багато разів ставали лауреатами творчих конкурсів АСЖУ та НОК України.
 
Більше 10 років Донецьку АСЖУ очолював Віктор Тачинський, спортивний оглядач газети «Донбас». І треба сказати, років сім з них колега відпрацював на громадській ниві дуже пристойно. А потім запал енергії став поступово зменшуватися, і справи в організації пішли не дуже. Особливо в останні два роки. Ситуація вимагала змін. І в Донецькій області з’явилася ще одна громадська творча організація спортивних журналістів при обласному відділення НОК України, яку очолив Руслан Мармазов. Багато в чому саме завдяки його енергії, а головне бажанням і розуміння цілей і завдань, що стоять перед спортивними журналістами різних ЗМІ, робота в регіональній організації АСЖУ не згасла остаточно.
 
Такий розвиток подій вимагав швидкого вирішення. І хотіли цього, перш за все, самі донецькі колеги. 13 квітня в приміщенні інституту фізкультури в присутності президента АСЖУ, члена НОК України Михайла Волобуєва та заступника начальника Донецького обласного управління з фізичної культури і спорту, заслуженого тренера України Олександра Громакова пройшли збори спортивних журналістів області. Після короткого звіту Віктора Тачинського про роботу ДАСЖУ за період 2005-2010 рр.. відбулися вибори нового президента Донецької обласної Асоціації спортивних журналістів України. Ним став відомий спортивний журналіст, керівник прес-служби ФК «Шахтар» і головний редактор журналу ФК «Шахтар» Руслан Мармазов.
 
Привітавши новообраного президента ДАСЖУ (до речі, не раз він ставав лауреатом, як в особистих номінаціях, так і з колективами прес-служби ФК «Шахтар» і редакції журналу ФК «Шахтар» у конкурсах АСЖУ) президент Асоціації спортивних журналістів України, член Міжнародної Асоціації спортивної преси Михайло Волобуєв висловив надію, що вже найближчим часом стан справ у Донецькому регіоні зміниться на краще. І сама обласна організація знову стане однією з кращих, а можливо і найкращої в АСЖУ.
 
Удачі і творчих успіхів Вам, колеги!
 
Михайло Вєтров,
спеціальний кореспондент сайту АСЖУ.

 

попередня стаття
наступна стаття

Популярні новини