ГоловнаНовини"Спорт поза політикою": нова книга Геннадія Ніколайчука та Максима Андрущенка

“Спорт поза політикою”: нова книга Геннадія Ніколайчука та Максима Андрущенка

Наш колега – член АСЖУ та AIPS Геннадій Ніколайчук у співавторстві з Максимом Андрущенком написав на видав свою чергову книгу. Свіже творіння має назву «Спорт поза політикою».

Фото НОК України

Нове видання Геннадій, зокрема, презентував під час нагородження видатних спортивних журналістів з нагодиу Національному олімпійському комітеті України, подарувавши кожному з лауреатів примірник книги, а також президенту НОК України, олімпійському чемпіону Вадиму Гутцайту.

Геннадій Ніколайчук та Максим Андрущенко упродовж останніх 10 років активно розвивають наукові розвідки, пов’язані із взаємодією спорту та політики у різноманітних вимірах. 

Під час зустрічі Геннадій Ніколайчук наголосив, що сьогодні ми маємо змогу впливати на хід історії за допомогою ідеї спортивної дипломатії. Під час воєнних дій як ніколи актуально постає питання створення «інституту спортивних дипломатів», застосування креативних кейсів, які би об’єднували спорт, лідерів громадської думки та державних очільників для впливу на міжнародну політику за допомогою такого потужного інструменту як спорт. 

Популярні новини