ГоловнаНовиниНОК вшанував журналістів

НОК вшанував журналістів

Вже стало доброю традицією щорічно до дня професійного свята – Дня журналіста, Національний олімпійський комітет України вшановує та відзначає представників пера та мікрофону, які протягом року віддано служили олімпійським ідеалам та пропагували олімпійський рух. Адже внесок мас-медіа у розвиток олімпізму важко переоцінити.

Майже через 8-м місяців у столиці XXI зимових Олімпійських іграх – Ванкувері, запалає Олімпійський вогонь. То ж цьогорічне святкування професійного свята усіх журналістів присвячене саме цій важливій спортивній події.

Президент Національного олімпійського комітету України, олімпійський чемпіон Сергій Бубка, Міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко, голова Комісії НОК «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» Олег Волков, президент Федерації біатлону Володимир Бринзак, провідні біатлоністи Андрій Дериземля і В’ячеслав Деркач та журналістська братія, зустрілися на льодовій ковзанці клубу фігурного катання «Столиця».

Після показових виступів юних фігуристів, артистів українського театру на льоду та хокеїстів, усі бажаючі змогли на деякий час стати на ковзани і відчути себе справжніми королями й королевами льоду.

Також журналісти з перших вуст дізналися про підготовку спортсменів до нового – олімпійського сезону, з якими настроєм та у якій формі вони підходять до найголовніших стартів чотирьохріччя.

Теплі словам вдячності за плідну роботу, заслужені подарунки – так представники мас-медіа відсвяткували своє професійне свято.

«Ми високо цінуємо нашу співпрацю із засобами масової інформації, адже лише за підтримки журналістів реалізовані олімпійські проекти отримають необхідний соціальний ефект»,- зазначив Сергій Бубка. «Національний олімпійський комітет й надалі розцінюватиме співпрацю із ЗМІ як один із пріоритетних напрямків роботи».

Фотозвіт з події дивіться на офіційному сайті НОК України у розділі «Фотогалерея».

www.noc-ukr.org 

Популярні новини