ГоловнаНовиниЗ Новим 2017 роком, друзі-колеги!

З Новим 2017 роком, друзі-колеги!

Через кілька годин у наші домівки прийде Новий 2017 рік. Дай Бог, щоб він став для всіх нас, як членів Асоціації спортивних журналістів України, так і спортивних журналістів, що не входять до нашої великої творчої організації, щасливішим і успішнішим ніж рік, що минає. Всі ми пристрасно бажали й хотіли в 2016 (і раніше) тільки одного – миру, благополуччя і здоров’я улюбленій країні, нашим сім’ям та близьким нам людям. Прикро і сумно, що цього не сталося. На жаль, є в Україні ще сили, котрі всіляко перешкоджають цьому. І вони роблять все, щоб ці гіркі, тяжкі часи для України тривали довше.

Але всі їхні потуги марні. Волелюбний народ не зламати. Україна обов’язково буде щасливою і успішною країною. Хочу сподіватися, що 2017-й рік стане на шляху до цього не просто переломним. Він, вірю, значно наблизить нас до заповітної мрії!

Дорогі, друзі та колеги, з новим 2017-м роком Вас, ваші родини і ваші ЗМІ! Нехай він стане для України і всіх нас нарешті – мирним, щасливим, радісним. А слова – війна, АТО, полонені і т. д. назавжди підуть з нашого лексикону.

Пару слів про наш традиційний конкурс «Підсумки спортивного року»: його підведення відбудеться в лютому – стежте за сайтом АСЖУ.

Піднімемо ж келихи за Добро і успіхи в творчості на ниві спортивної журналістики і в 2017-му!

З повагою,

Михайло Волобуєв, президент АСЖУ, член НОК України

 

 

Популярні новини