ГоловнаНовиниЗнай наших!

Знай наших!

Уже вчетверте проводився чемпіонат України з футболу серед ветеранів (U-55+). У всіх брав участь ФСК «Поступ» (Коритняни). Цього року фінальна частина відбулася у Червонограді, що на Львівщині. Згодилися приїхати 6 команд.

До збірної команди Закарпаття (вікова категорія 55 років і старші), яка була укомплектована на базі ФСК «Поступ» Коритняни Ужгород,— розповів презедентові  закарпатської  АСЖУ Василеві Гаджезі граючий президент 64–річний Еміл Грицище, були запрошені футболісти-ветерани з Мукачева, Ужгорода, Волівця, Чопа, Виноградова та Королева.

У першому поєдинку в своїй групі наші земляки поступилися чинному чемпіону України луцькому «Аборигену» з рахунком 2: 0. Зате в іншій зустрічі з таким же результатом святкували перемогу над чернівецькою «Буковиною». Обидва голи на свій рахунок записав екс-гравець київського «Динамо» Йосип Микуланинець. 
Посівши друге місце у своїй групі, закарпатці отримали шанс поборотися за бронзові медалі чемпіонату. Їх суперниками стали гравці–ровесники з ФК «Кременець» Тернопіль. Матч виявився досить запеклим. Довгий період обидві команди не могли «розмочити» рахунок. І все ж наполегливому й кращому гравцеві ужгородського «Поступу» Йосипу Микуланинцю вдалося і на цей раз бути причетним до забитого голу, який виявився єдиним і «бронзовим.

Екс-динамівець, до речі, односельчанин мсмк Ференца Медвідя, з кутової позначки подав м’яч  у карний майданчик суперника, де першим до нього підоспів Віктор Басараб. Удар головою і «шкіряна куля»  затріпотіла у сітці воріт.

Отже, третє місце у чемпіонаті України (55 +) — це перша сходинка «Поступу» (президент клубу Еміл Грицище) на всеукраїнському рівні. Знай наших!

За збірну команду Срібної Землі виступали (на фото зліва направо стоять) Віктор Басараб, (с. Н. Давидково, Мукачівщина). Федір Славенко (Воловець), Елемір Майор (Свалява), Віктор Попович (сел. Королево, Виноградівщина), Юрій Князев (Воловець), Йосип Микуланинець (Н. Давидкво–Ужгород), Мирослав Скакандій (с. Коритняни, Ужгородщина), Іван Легеза (Мукачево), присіли: Олексій Лесів (Воловець), Микола Лукач (с. Баранинці, Ужгородщина), президент ФСК «Поступ» Коритняни Еміл Грицище, Стефан Туряниця (Виноградів), Шандор Антал (с. Соломоново, Ужгородщина).

Василь Гаджега,
президент Закарпатської АСЖУ 
 

Популярні новини