ГоловнаНовиниПодібного турніру в Україні ще не було

Подібного турніру в Україні ще не було

У п’ятницю, 23 жовтня, в нічному клубі «Газ Стейшн» (на вул. Джерельній, 20) вперше в Україні відбудеться відкритий чемпіонат Львова по СИЛІ УДАРУ. Подібних змагань у нас досі не існувало взагалі, хоча  за кордоном  вони дуже популярні як серед чоловіків, так і жінок.

У Львові визначать людину з найсильнішим ударом в Україні! У турнірі можуть взяти участь чоловіки віком від 18-ти років. Виступатимуть вони у трьох вагових категоріях: до 70 кг, до 90 і більше 90 кг.

Учасники змагатимуться у трьох номінаціях:
а) удари  руками класичним стилем;
б) удари руками вільним стилем;
в) удари ногами.

Кожен учасник матиме змогу нанести по 5 ударів у заявленому ним виді програми. У протокол вноситимуть найкращий результат учасника. Таким чином формується рейтинг і визначаються чемпіон, срібний і бронзовий призери, котрі будуть нагороджені медалями, “Ударними” сертифікатами та цінними подарунками.
Крім запланованих трьох вагових категорій (-70, -90, 90+), буде проведено ще й змагання за титул абсолютного чемпіона (незалежно від ваги учасника).

Взяти участь у турнірі із сили удару можуть не тільки спортсмени, як діючі чи колишні, а й кожен охочий. Змагання із СИЛИ УДАРУ об’єднають представників більш ніж 25 популярних видів спорту (армреслінг, водне поло, волейбол, бокс, кік-боксинг, рукопашний бій, плавання, регбі, дзюдо, бойове самбо, пауерліфтинг, бодібілдинг, ушу, тхеквондо, тайський бокс, гандбол, бойовий гопак, кіокушин, важка атлетика, карате, змішані єдиноборства ММА, панкратіон, боротьба та інші).

Змагання є презентаційними. Не комерційного характеру. Організатори не мають на меті заробити гроші.

Охочим взяти участь у турнірі необхідно за тел. (098) 154 48 27 подати свою заявку. Участь у змаганнях безкоштовна. А самі змагання широко висвітлюватимуться в різноманітних ЗМІ краіни.

Місце проведення: Львів, 23 жовтня, нічний клуб «Газ Стейшн» (вул. Джерельна, 20). Початок змагань о 19.00.

Оргкомітет турніру
   

 

Популярні новини