ГоловнаНовиниФутбольний турнір спортивних журналістів PariMatch Media Cup - традиція, яка дарує...

Футбольний турнір спортивних журналістів PariMatch Media Cup – традиція, яка дарує радість зустрічі

Футбольний турнір  спортивних медіа Parimatch Media Cup, організований Асоціацією спортивних журналістів України та нашим надійним партнером – компанією Parimatch Ukraine, відбувся другий рік поспіль і, як і торік,  зібрав журналістів, які коментують, описують, аналізують, знімають спортивні події. Перед початком змагання усі його учасники пройшли температурний контроль.

У змаганні взяли участь вісім команд – телеканал   «Футбол», веб-сайт  «Трибуна», телеканал «ICTV», телеканал «X-Sport»,  телеканал  «Kyiv Live», компанія  Parimatch, Збірна спортивних журналістів України та команда Dream Team, яка, як і збірна,  об’єднала представників різних редакцій.

Для усіх учасників такий турнір –  чудова нагода самим опинитися у центрі змагання, а не лише висвітлювати його, а відтак зарядитися  позитивними емоціями, яких, бува, не вистачає в офісі. Часом у запалі боротьби емоції  вирували, наче вулкан, але – це ж футбол у всіх його проявах!  Головне, що основоположний принцип «Respect»  домінував! А ще була можливість поспілкуватися й поза полем.

Заслужену перемогу здобула команда телеканалу «Футбол», яка  у півфіналі,  у серії післяматчевих пенальті, здолала минулорічних чемпіонів – Збірну спортивних журналістів, а у вирішальному матчі здолала опір команди веб-сайту «Трибуна» – 3:0.

До речі, «Трибуну» варто відзначити за найбільший прогрес – минулого року вони не вийшли з групи, а цього разу дісталися фіналу!  Робота  граючого тренера Андрія Сеньківа була відзначена організаторами змагання, які визнали його Найкращим тренером турніру.

Збірна спортивних журналістів України взяла «бронзу», обігравши у матчі за третє місце команду «Parimatch» – 3:2. Для чемпіонів-2019 третє місце – своєрідний холодний душ і життєвий урок: надто багато створених гольових шансів не було реалізовано.

З іншого боку, ускладнила ситуацію  відсутність штатного голкіпера, якого героїчно заміняв польовий гравець Максим Мовчан і йому великий комплімент за самовідданість. Яскрава грав Максима змусила експертів замислитися при визначені Найкращого воротаря турніру. І все ж цей приз більше заслужив кіпер «Футболу» Євген Кучін, КПД якого на турнірі виявився вищим – і команду привів до перемоги і рятівний гол забив.  Як і Мовчан, Кучін був граючим воротарем – такі гравці у турнірі «6 на 6» особливо цінні.

Найкращими бомбардирами турніру стали Костянтин Степанюк з «Трибуни» та Віталій Місюра з «Футболу», які забили по 7 м’ячів.

А MVP Parimatch Media Cup другий рік поспіль став  капітан каналу «Футбол» Віталій Місюра! Уже й цікаво, хто здобуде приз  Найкращого  гравця  наступного року чи зробить Місюра хет-трик?  

Особливу повагу заслуговує участь у турнірі справжньої легенди української спортивної журналістики – Валентину Щербачову, який завжди демонструє молодецьку завзятість та оптимізм! Браво, Валентине!!!

А, взагалі, усім хлопцям і дівчатам, які  палко підтримували учасників, велика подяка і респект! Було приємно зустрітися на футбольному газоні і з користю для здоров’я (адже температурний скринінг був) провести час! До нових медіа-зустрічей, Колеги !!!

Олександр Гливинський

Турнір Parimatch Media Cup

23 жовтня 2020 року, Київ, «Місто спорту»

Група А

Збірна спортивних журналістів – Dream Team 7:1

ParimatchICTV 3:0

Збірна спортивних журналістів – Parimatch 1:2

Dream TeamICTV 2:2

Збірна спортивних журналістів – ICTV 1:0

Dream TeamParimatch 1:3

  1. ТМ Parimatch – 9 (очок)
  2. Збірна спортивних журналістів – 6
  3. ICTV 1 (м’ячі 2-6)
  4. Dream Team – 1  (м’ячі 4- 12)

Група B

ТК «Футбол» –  ТК «Kyiv Live»  11:0

Трибуна – ТК «XSport»  3:1

ТК «Футбол» – ТК «XSport»   5:1

Трибуна –  ТК «Kyiv Live» 6:1

ТК «Футбол» – Трибуна 2:2

ТК «X-Sport»ТК «Kyiv Live»  4:1

  1. ТК «Футбол» 7  (18-3)
  2. Трибуна – 7  (11-4)
  3. ТК «Х-Sport» – 3
  4. ТК «Kyiv Live» – 0  

Півфінали:

Телеканал «Футбол» – Збірна спортивних журналістів 2:2 (пенальті 6:5)

Трибуна – Parimatch 0:0 (пенальті 2:1)

Матч за 3-е місце

Збірна спортивних журналістів – Parimatch 3:2

Фінал

Телеканал «Футбол» – «Трибуна» 3:0

Популярні новини