ГоловнаНовиниНагороди кращим

Нагороди кращим

Львівський олімпієць Андрій Кісь взяв участь в нагородженні переможців конкурсу спортивних журналістів Галичини.

26 травня ц.р. в залі львівського інформаційного агентства “ІА Вголос” відзначено переможців конкурсу спортивних журналістів Галичини, який не перший рік проводять інтернет-сайт “Галичина спортивна” разом з відділенням НОК України у Львівській області та “ІА Вголос”.

Загалом у конкурсі прогнозистів, який розпочався 12 липня 2013 року, на матчі футбольної Прем’єр Ліги сезону 2013/2014 років, взяли участь 29 провідних спортивних журналістів Галичини. Серед них знані імена спортивної журналістики – Василь Тріска, Роман Цюняк, Василь Старецький, Іван Дупнак, Юрій Михалюк, Богдан Пастернак, Василь Танкевич, Павло Пилипчук, Богдан Тимовчак, Олександр Паук, Юрій Борачок, Наталія Піцишин та чимало інших.

Відтак в напруженій тривалій боротьбі кращими виявилися:
1 місце: Віктор Диченко – 199,5 балів
2 місце: Олег Зубарук – 195,5 балів
3 місце: Андрій Косюра – 194, 5 балів.

Привітати переможців конкурсу футбольних прогнозистів серед спортивних журналістів Галичини прийшли також і відповідальний секретар відділення НОК України у Львівській області, заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба та провідний український санкар, учасник трьох зимових Олімпіад, стипендіат НОК України Андрій Кісь.

Лауреати сезону 2013/2014 років отримали цінні подарунки від відділення НОК України, спортивні футболки від інтернет-видання “ІА Вголос” та грошові винагороди від сайту «Галичина Спортивна».
Залишається побажати подальших творчих та професійних успіхів усім спортивним журналістам Галичини!

Львівський обласний осередок НОК України
 

Популярні новини