ГоловнаНовиниНам повернули Міністерство

Нам повернули Міністерство

На нашій спортивній вулиці сьогодні велике свято – Указом Президента країни знову відтворено Міністерство у справах молоді та спорту України, яке було скасоване два роки тому.

Його керівником знову призначений Равіль Сафіуллін. Цей Указ з’явився на президентському сайті ввечері, в четвер 28 лютого. На наш погляд, це дуже правильне рішення глави держави, яке безсумнівно, позитивно позначиться на подальшому розвитку всієї галузі. Відтепер наш головний спортивний і фізкультурний штаб не буде в пасинках Кабінету Міністрів, як відбувалося подібне останнім часом!

А це означає, що більшість проблем і питань, що стосуються здоров’я населення країни, організації та проведення різних змагань, підготовки та виступи найсильніших українських атлетів на міжнародній арені стануть вирішуватися оперативніше, позитивніше, по-державному.

Цей Указ цікавий ще й тим, що показує нашого президента, як сильного і розумного керівника, що вміє не тільки визнавати допущені помилки, а й здатного заради спільної справи виправляти їх. Упевнений, цей крок глави держави оцінять всі любителі спорту: і ті, хто працює в ньому професійно, і ті, хто просто займається ним для свого здоров’я.

Нам, спортивним журналістам країни, особливо приємний і такий факт: міністр у справах молоді та спорту України Равіль Сафович Сафіуллін є також Почесним членом Асоціації спортивних журналістів України (АСЖУ). І завжди в усьому підтримує нас, за що ми щиро йому вдячні. У нас спільна справа, спільна мета. І на цьому шляху ми завжди будемо разом!

Михайло Волобуєв,
президент АСЖУ, член НОК України

Популярні новини