ГоловнаНовиниЯпонські плани

Японські плани

У випадку перемоги у конкурсі на проведення літніх Олімпійських Ігор 2016 року Токіо обіцяє селити журналістів у 5-зіркових готелях з великими знижками за номер.

Про це в італійському Мілані на презентації своєї унікальної концепції проведення Ігор-2016 заявили японські урядовці.

У країні сонця, що сходить, збираються відступити від традиції створення спеціального селища для ЗМІ. Замість цього Токіо виокремить не менш 19.000 готельних номерів в 5-зіркових готелях, але ціни на них будуть як у 3-зіркових.

Згідно із планом проведення Олімпіади, у японській столиці збираються досягтися унікальної компактності розміщення всіх учасників Ігор – 97% місць будуть перебувати в 8-км зоні від Олімпійського стадіону.

«Токіо обіцяє провести Ігри-2016, забезпечивши спортсменам найкращі умови. У той же час, засоби масової інформації і глядачі будуть розміщені безпосередньо у центрі всіх подій. Це гарантується самим компактним планом Ігор в олімпійській історії, використанням фантастичних спортивних арен і великою кількістю абсолютно нових об’єктів. Олімпіада у нашій столиці буде технологічно передовою у всіх аспектах, і назавжди запам’ятається як справжні змагання 21-го століття», – заявив головних виконавчий директор токійських Ігор Ічиро Коно.

Крім Токіо, на проведення Олімпіади-2016 претендують Чикаго, Мадрид та Ріо-де-Жанейро.

Фаворитом у цій гонці, на думку букмекерів, є Чикаго. Токіо йде на другому місці. Місто-організатор Ігор-2016 стане відомий у жовтні 2009 року.
 

Популярні новини