ГоловнаНовиниПрезидент АСЖУ доповів на Виконкомі AIPS Europe про ситуацію в Україні

Президент АСЖУ доповів на Виконкомі AIPS Europe про ситуацію в Україні

Президент Асоціації спортивних журналістів України Олександр Гливинський взяв участь у черговому засіданні Виконавчого комітету Європейської асоціації спортивної преси AIPS Europe, що відбулося у Відні.

Серед інших питань очільник АСЖУ доповів колегам про нинішню поточну воєнну ситуацію в Україні, виступи українських спортсменів у цих реаліях та роботу українських спортивних медіа.

Фото Найдена Тодорова, AIPS Europe

О.Гливинський запропонував європейським колегам звертати більше уваги на воєнні умови, в яких готуються до змагань українські атлети та реалії війни, незважаючи на які в Україні відбуваються спортивні змагання. Зокрема керівник українських спортивних медіа навів кілька історій наших найвидатніших олімпійців – Ольги Харлан, Ярослави Магучіх, Ірини Коляденко та інших. Також президент АСЖУ запевнив європейські медіа, що українські колеги завжди готові допомогти їм у розкритті теми й пошуку контактів для того, аби європейська спільнота постійно була поінформована про ситуацію в Україні.

Фото Найдена Тодорова, AIPS Europe

Також на Виконкомі AIPS Europe було розглянуто важливі питання функціонування організації та актуальні проблеми європейських спортивних медіа, зокрема щодо акредитацій на міжнародні змагання. У фокусі обговорень також були маркетингові питання та вдосконалення соціальних мереж AIPS Europe.

Після Виконкому його учасники, на запрошення Асоціації спортивних медіа Австрії стали гостями щорічної церемонії нагородження найкращих атлетів та атлеток Австрії, що відбувалося у 75-ту річницю організації.

Популярні новини