ГоловнаНовиниЗвернення президента Асоціації спортивних журналістів України Михайла Волобуєва до членів організації...

Звернення президента Асоціації спортивних журналістів України Михайла Волобуєва до членів організації під час позачергового V звітно-виборчого З’їзду

 
Я, президент Асоціації спортивних журналістів України Михайло Волобуєв, скликав позачерговий V звітно-виборчий з’їзд АСЖУ, щоб повідомити, що добровільно, за власним бажанням складаю з себе повноваження президента організації. 

А тепер щодо причин, які змусили мене після 20 років керівництва АСЖУ піти на такий крок. В Україні вже давно не здивуєш нікого онкологією та іншими складними і дуже неприємними хворобами. Разом із родиною, лікарями, вами колегами, різними спортивними федераціями та організаціями, численними друзями я намагався побороти цю хворобу. Іноді з великим успіхом, частіше ні. Виснажлива боротьба проходила зі змінним успіхом. Усе вкрай загострилося два роки тому: боротьбу за мене вели й ведуть багато чудових людей. І я назавжди буду всім їм вдячний, особливо лікарям і родині. 
Не маючи сил керувати Асоціацією, рішенням розширеного Правління нашої громадської творчої організації, що пройшов у скайповому і телефонному режимах 3–5 листопада 2019 року було прийнято рішення, щоб до найближчого з’їзду Олександр Гливинський виконував обов’язки президента АСЖУ. 
 
Тепер прийшов час провести офіційні перевибори. На мій погляд, кандидатура нового керівника Асоціації спортивних журналістів України дуже вдала – Олександр молодий, енергійний, комунікабельний, патріотичний, і найголовніше – він чудовий журналіст, який прекрасно знає роботу ЗМІ.  
Саме Олександра Гливинського я пропоную з’їзду обрати сьогодні головою нашої творчої організації. І абсолютно впевнений в тому, що він добре впорається з цим дуже непростим громадським навантаженням.  
 
Шановні колеги й другі, дякую за спільну багаторічну роботу. Бажаю вам успіхів у майбутньому, добробуту і довголіття, продуктивної роботи З’їзду.

Президент АСЖУ,
член НОК України
Михайло Волобуєв
 

Популярні новини