ГоловнаНовиниСтворення нової комісії Мінмолодьспорту

Створення нової комісії Мінмолодьспорту

У Міністерстві молоді та спорту України створено постійно діючу комісію з питань виконання взаємних зобов`язань між державою та спортсменами.

Визначені цілі та завдання Комісії, а саме: моніторинг з метою виявлення фактів порушення взаємних зобов`язань, виявлення та узагальнення підстав для таких порушень, сприяння діям, спрямованим на виконання взаємних зобов`язань, а також підвищення та зміцнення позитивного іміджу українських спортсменів.

“Були причини для створення Комісії. Насамперед, через перехід українських спортсменів до збірних інших країн. Дехто робить це в робочому порядку, дехто звинувачує в переході невиконання зобов`язань з боку держави. Вважаю, що маємо розглядати всі подібні випадки та встановлювати, хто саме не виконав зобов`язання і з яких причин. Все має відбуватися чесно і прозоро”, – зазначив Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов під час установчих зборів Комісії.

Головою Комісії призначено Михайла Волобуєва, президента Асоціації спортивних журналістів України. До її складу увійшли представники Міністерства, Національного олімпійського комітету, федерацій, спортивні журналісти.

http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material/15736

Популярні новини