ГоловнаНовиниВітання від міністра

Вітання від міністра

Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов привітав українських спортсменів – призерів чемпіонату світу з карате 2014 року, який проходив 5-9 листопада у Бремені (Німеччина).

Вперше за роки незалежності українські спортсмени посіли призові місця на світовій першості. Ірина Зарецька взяла “бронзу” в категорії куміте, Станіслав Горуна – “бронзу” у категорії куміте.

7 листопада в рамках світових змагань також відбувся перший чемпіонат світу серед спортсменів з обмеженими можливостями. Українка Уляна Смирнова в категорії ката на візках серед дівчат стала чемпіонкою світу 2014 року.

Дмитро Булатов вручив спортсменам та тренерам подяки Міністерства за успішний виступ на світовій першості.

“Я щиро вітаю українську збірну з важливою перемогою. Незважаючи на два секвестри бюджету, ми зробили все можливе і зберегли спортивний календар та фінансування українських збірних. Завдяки цьому наші спортсмени мають можливість представляти Україну на всіх запланованих міжнародних змаганнях” – зазначив Дмитро Булатов.

“Ми вдячні за увагу, яку Міністерство приділяє неолімпійським видам спорту, зокрема карате. На дорослих змаганнях найвищими були нагороди на чемпіонаті Європи у 2012 та 2013 році. Цього року маємо перші призові місця на чемпіонаті світу”, – зазначив Сергій Левчук, президент Української федерації карате.

http://wkf.com.ua/

 

Популярні новини