ГоловнаНовиниАІПС Європи солідарний з колегами ЕРТ

АІПС Європи солідарний з колегами ЕРТ

Лозанна 11-06-2013

• Виконавчий Комітет АІПС Європи, представляє національні Асоціації спортивних журналістів з 48 країн континенту, солідарний з нашими колегами в Греції, які з сьогоднішнього дня впритул зіткнуться з серйозними проблемами зайнятості. Це результат принизливого повідомлення представника уряду з мовлення пана Симоса Кедікоглу, який оголосив про раптову «смерть» EРT.

• З опівночі передавачі EРT замовкнуть, а частоти EРT транслюватимуть тільки чорноту. У загальній кількості 2656 співробітників EРT втратять свою роботу, 250 з яких працюють у різних спортивних відділах.

• Виконавчий комітет буде уважно стежити за розвитком подій і по-можливості надасть необхідну допомогу і підтримку колегам ЗМІ Греції в такий важкий момент.

Від імені Виконавчого Комітету АІПС Європи

Янніс Дарас, президент UEPS
Чарльз Камензулі, генеральний секретар UEPS

 

Lausanne 11-06-2013

     AIPS EUROPE in solidarity with ERT employees

•    The Executive Committee of AIPS EUROPE – representing national sports journalists associations from 48 countries is in solidarity with our fellow colleagues in Greece who as from today will be facing serious employment problems. This is the result after a degrading notice the broadcasting government spokesman Mr. Simos Kedikoglou announced the sudden death of ERT.

•    As from midnight tonight transmitters of ERT will fall silent and the frequencies of ERT will be broadcast only black. In total 2656 ERT employees will be loosing their job of which 250 work in various sports departments.

•    The Executive Committee will be following close the developments in such an uncalled for situation and within its limits will give the necessary help and support to the media colleagues in Greece in such a difficult moment.

                        On behalf of AIPS EUROPE Executive Committee
                                Ioannis Daras, President
Charles Camenzuli, Secretary General

 

Заява АСЖУ

Сьогодні до нас в Асоціацію спортивних журналістів України надійшло Звернення АІПС Європи про закриття в Греції з сьогоднішнього числа державної корпорації телерадіомовлення ЕРТ. Ми, спортивні журналісти України, повністю підтримуємо це Звернення до всіх національних організаціям, що входять в АІПС Європи. І висловлюємо повну солідарність з колегами Греції. Ми з Вами, друзі, в цей важкий час. Готові чим зможемо підтримати Вас у боротьбі за свої професійні права. Сподіваємося, що уряд Греції в найближчий момент перегляне своє помилкове рішення. І скасує його.

Михайло Волобуєв,
президент АСЖУ, член НОК України,
головний редактор сайту АСЖУ

 

попередня стаття
наступна стаття

Популярні новини